We zoeken de meest voordelige vlucht…

...op de kortste vluchtroutes. Wij zorgen ervoor dat je comfortabel reist, zonder lange transits en overnachtingen op de luchthaven.

Destination

Wat maakt Connections uniek?

Protections
Connections Flights App

je zoekresultaten (14)

Sorteer op:
Items per pagina:
Pagina van 3
VA € 1524

Rondreis per Trein - 8 dagen

Boarding Time! Watervallen, turkooize meren, besneeuwde toppen en een rotsachtig bergdecor, kortom de pracht van de natuur. Je hebt alle tijd om de landschappen te bewonderen aangezien je je comfortable verplaatst met trein of bus. Een rondreis om grote ogen van te trekken.
Code: TRCA0055
VA € 970

Op het programma: alle bezienswaardigheden van de steden ten oosten van Canada. De cosmopolitan Toronto, het charmante Ottawa, historisch Quebec en de levendige stad Montreal. En vooral, geen nood om een auto te huren, je verplaatst je in all comfort met de trein om de prachtige landschappen te bewonderen. Een aangeneme manier om de hoogtepunten van het land te ontdekken.
Code: TRCA0054
VA € 740

Selfdrive 12 of 14 dagen

Vanuit het levendige Montreal vertrek je naar Magog, het openluchtparadijs in de Oostkantons waar meren en valleien met idyllische dorpjes elkaar afwisselen. Daarna zet je koers richting het romantische Quebec City. Je rijdt langs de Saint Lawrence rivier tot in Ontario. Je ontdekt het groene Mille-Iles archipel, het kosmopolitische Toronto, de wereldberoemde Niagara watervallen en...
Code: TRCA0033
VA € 1059
Selfdrive 14 dagen
Uitgestrekte bossen, betoverend stille meren, overnachting in (typische) herbergen en hotels…
Code: TRCA0021
VA € 201
Uitbreiding 4 dagen
Beleef 4 dagen vol contrasten. Combineer een kosmopolitische stad met een spectaculair natuurwonder. Een onvergetelijke ervaring!
Code: TRCA0038
Pagina van 3