+32 (0)70 23 33 13

Reizen met Eva Airways met bussegmenten

Je bent verplicht deze busreis op datum en uur zoals gespecifieerd op je bestelbon uit te voeren. Daag je niet op voor deze busreis, dan word je aanzien als ‘no show’ en worden automatisch alle hieropvolgende (vlucht-, trein- of bus-) segmenten geannuleerd en onbruikbaar verklaard.

Laatste datum van herziening: 03/11/2014

Reizen met Eva Airways met bussegmenten

Mijn ticket gaat vooraf door een busreis met BR/code naar Schiphol Amsterdam (AMS) met bestemming Bangkok en Taipei. Wat moet ik doen? Wanneer?
Check ruim op voorhand, via jouw e-ticket of reservatie, voor je afreis de vertrek- en aankomsturen. Wees zeker op tijd (uiterlijk 15 minuten voor afreis van de bus).

Hoelang op voorhand dien ik mijn e-ticket in te wisselen tegen een geldig busticket?
Je hoeft je geldig e-ticket niet om te ruilen. Het volstaat om je met je e-ticket aan te melden aan de opstapplaats van jouw keuze (Brussel of Antwerpen).

Hoe kan ik de bus herkennen?
De EVA Airways shuttle service wordt uitgevoerd door Reizen Lauwers NV. De bus is voorzien van het EVA Air logo en de bus chauffeur draagt een gele EVA Air veiligheidsvest.

Wat gebeurt er indien ik beslis om geen gebruik te maken van de EVA Airways shuttle service naar Schiphol Amsterdam en ik mij op eigen kracht naar Schiphol Amsterdam begeef?
Hou er rekening mee dat de busreis verplicht deel uitmaakt van jouw e-ticket. Begeef je je toch op eigen krachten naar Amsterdam Schiphol dan zal EVA AIRWAYS jou een toeslag van 300€ per persoon aanrekenen.

Waar kan ik opstappen voor mijn traject naar Schiphol Amsterdam?
De EVA Airways shuttle service heeft 2 opstapplaatsen.

De opstapplaats in Brussel bevindt zich nabij het treinstation Brussel-Zuid, tegenover het Novotel hotel. (adres: Avenue Fonsny 5-7, 1060 Sint Gillis/Brussel)

De opstapplaats in Antwerpen-Berchem bevindt zich nabij het trein/bus station van Berchem, op de hoek van de Binnensingel/Borsbeek, tegenover de baan van Antwerpen Berchem busstation (adres: Burg. E.Ryckartsplein 1 te 2600 Berchem).

Op welke locatie in Amsterdam Schiphol stopt de shuttle service?
De bus komt in Amsterdam Schiphol aan bij Bushalte C11 (ground floor). Begeef je, onder de brug door, naar de hoofdterminal. De EVA Airways vluchten vertrekken vanuit terminal 3 (1st floor), check-in row 25 of 26, recht tegenover de  EVA Air ticketing & service balie.

Waar kan ik, bij mijn terugkeer in Amsterdam Schiphol, opstappen voor mijn terugreis naar België?
Begeef je, na immigratie en het oppikken van je baggage, naar exit B (ground floor). Eenmaal buiten het gebouw, stap onder de brug door naar het busstation. Bushalte C11 bevindt zich rechts van het Sheraton Airport hotel. Meld je uiterlijk 15 minuten voor het afreizen van de bus aan.

Vragen?
Een professioneel team van reisexperts staat je graag te woord. 

Algemene informatie
Je bent steeds en uitsluitend aansprakelijk voor het inwinnen van bijgewerkte informatie omtrent je vereiste reisdocumenten en het tijdig aanschaffen hiervan.

Ga hierbij zeker de vervaldatum van je internationaal paspoort na (6 maanden geldigheid bij terugreis is dé veilige marge!) en check meteen ook het paspoort voor je baby(’s) en kind(eren).

Ga na of je visum(s) nodig hebt, online via VisumCentrale of via je Connections travel shop consulent(e). Hou hierbij niet alleen rekening met je eindbestemming maar ook met alle overstap- en/of landingsplaatsen op je reisroute.