We zoeken de meest voordelige vlucht…

...op de kortste vluchtroutes. Wij zorgen ervoor dat je comfortabel reist, zonder lange transits en overnachtingen op de luchthaven.

Destination

Wat maakt Connections uniek?

Protections
Connections Flights App

je zoekresultaten (5)

Items per pagina:
Pagina van 1
Acacia
Acacia: Op ontdekking in Afrika
Met wie kan je beter op avontuur trekken in dit mysterieuze land dan met een echte Afrika-specialist? Acacia heeft bijna 20 jaar ervaring in de leukste en origineelste reizen naar het indrukwekkende continent. Tussen het uitgebreide en gevarieerde aanbod vind je absolute toppers. Meer info in onze shops.
Contiki
Bus- en hotelrondreizen exclusief voor 18-35 jarigen! Een ervaren crew reist met je mee door USA & Canada of Europa. Er wordt gezorgd voor een perfecte mix van bezienswaardigheden en vrije tijd, met optionele activiteiten voor de avontuurlijken. Meer info in onze shops.
Dragoman
Je hebt een onweerstaanbare drang om te reizen, verwacht meer van je vakantie dan een mooi kleurtje, houdt van het gezelschap van anderen, kan overweg met het back-to-basics-principe en bent gek op alle plekjes off the beaten track.
TrekAmerika
De nacht dag zien worden in Las Vegas, in verstomming staan voor de gigantische sequoia’s in Yosemite, genieten aan de mooie meren van Canada, lekker eten in Mexico en de wildernis van Arctica ontdekken. Dat alles doe je best met TrekAmerica! Al sinds 1972 zorgt deze organisatie voor betaalbare reizen in kleine groep. Je reist samen door de Verenigde Staten, Canada, Alaska en...
Tucan Travel
Tucan Travel bezorgt je het avontuur van je leven! Of je nu voor de eerste keer op reis trekt of een doorgewinterde avonturier bent, tussen de 300 tours vind je vast een leuke reis. Meer info in onze shops.
Pagina van 1