Mobile Travel Agents

Steeds bij je in buurt!

Time Management... Het is absoluut een van de grootste uitdagingen vandaag. Daarom stapt Connections, jouw reis- en lifestyle partner-in-travel, je tegemoet met ervaren Mobile Travel Agents, die naast een uitgebreide know-how van de reiswereld en haar mogelijkheden vooral persoonlijke service en kwali-tijd nastreven om samen met jou een verrassend en vaak grensverleggend reisverloop uit te werken dat jouw initiële verwachtingen overstijgt. Als jij dat wenst natuurlijk!

Caroline_Augustynen.jpg

Carolien Augustynen

Carolien Augustynen woont in Duffel en kreeg de reismicrobe te pakken door 5 jaar in het buitenland te wonen en werken. Reizen is een passie die ze graag deelt met anderen. Ook haar gezin met 3 kleine ontdekkers neemt ze mee in dit avontuur.

“She would rather own little & see the world than own the world & see little of it”. Tegenover elk budget staat een fantastische ervaring, of het nu een citytrip, groepsreis of à la carte reis is. Contacteer haar en ze zal met veel plezier en enthousiasme jullie droomreis mee plannen.

Ellen Cras

Routine is dodelijk! Ellen projecteert haar passie, drive en enthousiasme om je mee van de wereld te laten proeven! Mission Possible! Rekening houdend met jullie budget haalt ze het maximum uit jullie reis.

Zelf is ze constant op zoek naar nieuwe bestemmingen, ervaringen, etc om te kunnen delen met jullie. Ze houdt van Aziatische keuken, van wereldwijde roadtrips en Afrika! Contacteer haar en creëer samen de trip van jullie leven! Een persoonlijke travel companion krijg je er bovenop! Haar favoriete bestemmingen: Namibië, Zuid-Afrika, Botswana, USA, Canada, Nieuw-Zeeland!

Ellen_Cras.jpg
background_mta_Erik.jpg

Erik Laenens

Met zijn jarenlange ervaring in de reiswereld, en zelf al een groot stuk van de wereld te hebben ontdekt, wil Erik je graag ontzorgen voor je volgende reis. Een zakelijke trip naar een congress, citytrip met vrienden, rondreis door Argentinië, ontdekkingstocht door Oman, Costa Rica of Myanmar, een “once -in-a-lifetime” roadtrip door Japan, duikvakanties en nog zoveel meer. Single, met vrienden of familie of in groep. Naar jouw budget en wensen.

Samen met jou gaat Erik de reis uitwerken zodat jij van je reis kan genieten, zonder beslommeringen. Zijn keuze voor Mobile Travel Expert is ingegeven dat Erik er wil zijn voor je, wanneer het jou het beste uitkomt. Dit kan zeker na de werkdag, of in het weekend en dit voor, tijdens en na je reis. Beschouw hem gerust als je persoonlijke travel companion! Mail of bel hem voor al jouw vragen. Hij staat je met plezier te woord.

  • Regio:
  • Telefoon:
  • Email:
  • Afspraak:

Laura Vermeire

Laura is de jongste mobile travel agent van de hoop, maar aan ervaring moet ze zeker niet onderdoen. Als enthousiaste wereldreiziger begon ze op 17-jarige leeftijd aan haar avonturen op alle continenten van onze wereldbol. Sindsdien heeft ze al werkend en reizend een schat aan ervaring en kennis van de meest originele plekjes opgedaan.

Van de bruisende staten van New York, de salsabars in Colombia en Cuba, tot de meest afgelegen bounty-stranden van Thailand, ze stuurt jou naar de mooiste plaatsen. Een low-budget backpackreis, gezellige familiereis, bruisende citytrip, rondreis in koppel of met vrienden of luxe honeymoon… You name it! Op elk uur van de dag staat ze als reisagent voor jou paraat, dus bel of mail haar gerust op wanneer het jou het beste uitkomt. Wil je liever een face-to-face gesprek? Geen probleem. Neem contact op en plan met Laura je once-in-a-lifetime vakantie! Specialiteiten: Centraal- en Zuid-Amerika, Azië en Europa en off-the-beaten-path reizen.

3.jpg
Lien_De_Meulenmeester.jpg

Lien De Meulemeester

Geen tijd of kennis om je eigen reis in elkaar te steken? Is het moeilijk om tijdens de normale kantooruren te bellen of af te spreken? Dan ben je bij Lien aan het juiste adres. Lien De Meulemeester woont in Kortrijk en werkt sinds 2005 bij Connections. Ze woonde en studeerde 2 jaar in Peru en verdiepte zich in duurzaam reizen en ecotoerisme.

Haar passie voor en Latijns-Amerika en het hele continent Amerika (ook Canada en USA) is groot. Ze reisde rond in ruim 50 landen en blijft samen met haar jonge gezin de wereld ontdekken. Die kennis en ervaring samen met jouw wensen giet ze in een onvergetelijke reis voor alle doelgroepen: van gezinnen met kinderen, koppels, (vrienden)groepen tot mensen die een Round-The-World ticket wensen.

Philippe Smolders

Travel is the only thing you buy that makes you richer... We is Philippe Smolders: 22jaar bij Connections, woonachtig in Brussel . Reizen en mensen laten reizen is zijn passie. Voor elk budget, single ,als koppel of in groep, een vlucht of een gepersonaliseerde à la carte rondreis of zelfs huwelijksreizen: voor Philippe is het belangrijk dat zijn klanten een onvergetelijke beleving ervaren.

Zelf spendeert hij al zijn vrije tijd om de wereld te ontdekken zodat hij zijn passie en kennis kan doorgeven aan zijn klanten , van Afrika tot in Amerika , Zuid Amerika tot Azie en Australie ,rondreizen, cruises etc...contacteer hem en hij zal jullie droomreis met veel plezier in elkaar steken.

Philippe_Smolders.jpg
Soledad_Sackmann.jpg

Soledad Sackmann

Soledad werd geboren in Chili en op 3-jarige leeftijd kwam ze aan in Belgie. Ze werd vroeg gebeten door de reismicrobe. De eerste jaren van haar leven ontdekte Soledad vooral Europa. De laatste 10 jaar – aan het werk bij Connections – kreeg ze de kans verder te reizen o.a. naar Canada, Thailand, de VS, Japan, Costa Rica en nog andere landen. Soledad reist ook regelmatig terug naar Chili en Argentinië, haar respectievelijke moeder- en vaderland.

Maatwerk kent geen geheimen voor haar. Laat Soledad samen met jouw je reis plannen. Bel haar en ze zal de beste reis voor jou ontwerpen, volgens jouw wensen en dromen.

Véronique Dedobbeleer

Na 11 jaar in een Connections kantoor, waaronder 2 jaar in Wemmel, werd het tijd om aan een nieuw avontuur te beginnen. Véronique woont in Laken aan de grens met Vilvoorde, Koningslo en Grimbergen maar is bereid om door heel België te rijden om haar passie te delen: ‘reizen voor de klanten uitstippelen en uitwerken’.

“Het mooiste beroep is te leven van je passie”. Altijd attent en bozorgd over het geleverde werk en service, zij zal uw beste hulp zijn voor uw toekomstige reisplannen dus aarzel zeker niet om haar te contacteren..

Veronique_Dedobbeleer.jpg

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.