Video chat met onze
Travel Designers

Reisplannen? Wil je niet de deur uit of kies je ervoor om vanuit je eigen cocon, plannen te smeden? Maak een videoafspraak met één van onze Travel Designers. Stel al je vragen, krijg professioneel advies vanop afstand en droom alvast weg. Een droomvakantie boeken was nog nooit zo makkelijk.

Woman_on_videochat.jpg

Informeren, beslissen én boeken bij je thuis

Video calls zijn normaal geworden, logisch dat we daar op inspelen. Onze Travel Designers zitten alvast voor je klaar om je met woord en beeld alles te vertellen over je volgende reis en mogelijkheden.

Wij gaan voor een aanpak op jouw maat, dus vuur gerust al je vragen af. Maak vandaag nog je afspraak voor je video call en begin alvast met dromen.

Een druk op de knop, een kantoor en tijdstip kiezen en klaar is kees. Wij bevestigen alles, waarna je onze afspraak gelijk in je agenda kunt plaatsen. Op het uur van de call druk je op de doorgestuurde link en je komt rechtstreeks in contact met één van onze Travel Designers. Zij luisteren, informeren en inspireren. Wil je gelijk boeken? Perfect mogelijk!

Enkele tips om alles vlot te laten verlopen:

  • Zorg dat je comfortabel zit en over een goede internetverbinding beschikt

  • Klik op het uur van de afspraak op de doorgestuurde link

  • Neem er een kop koffie, thee of waarom geen glaasje wijn bij

  • Zorg dat je al wat vragen hebt voorbereid

  • Laat je meeslepen door het inspirerende verhaal van onze Travel Designer

Family_on_safari.jpg

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.