Gratis annulatie
van je vluchtreservatie

Tot 18 uur op de dag van reservatie

Soms komt het leven heel onverwacht uit de hoek. En net daarom biedt Connections je graag de flexibiliteit om je vluchtreservatie kosteloos* te annuleren.

Dus, heb je bij ons een onweerstaanbare vluchtbestemming gespot aan een voordelig tarief en dit meteen vol enthousiasme geboekt? Krijg je net erna te horen dat je eigenlijk op die data niet weg kan en dwingen omstandigheden je dus om die pas geboekte vlucht te annuleren? Dat is heel wat wet van Murphy voor een dag en daarom dit Connections initiatief: is het een weekdag, en voor 18 uur? Dan annuleer dan je vlucht helemaal kosteloos en kan je op zoek naar een meer gepaste datum van vertrek.

Hoe ga je te werk?

Vul onderstaand formulier snel en correct in en stuur het ons toe voor 18u op de dag van je vluchtboeking. Per email ontvang je een bevestiging van je annulatie. Let wel: eens het formulier is ingevuld en verstuurd is de vluchtannulering onherroepelijk. Reis je niet alleen dan is het goed om weten dat alle reizigers in dezelfde vluchtboeking meteen mee geannuleerd worden. Hoeft dat niet, bel ons dan en dan passen wij de vluchtboeking graag telefonisch voor je aan.

*Voorwaarden: Het kosteloos annuleren van je vluchtreservatie kan van maandag tot vrijdag op dezelfde dag als je boeking en voor 18u lokale Belgische tijd op de dag van boeking. Dossierkosten worden niet terugbetaald. Het gratis annuleren is niet van toepassing tijdens het weekend of op feestdagen of na 18u. Belgische lokale tijd en is ook niet geldig op lowcost- en chartermaatschappijen. (Aer Lingus, Air Arabia, AirAsia, Air Baltic, Air Corsica, Corendon, Easyjet, Flybe, FlyScoot, Eurowings, TuiFly, Jetstar, Norwegian Airlines, Onur Air, Pegasus, Precision Air, Ryanair, Smartwings, Tiger Airways, Transavia, Vueling, Wizz). Voor de annulatie van hotelreservaties, huurwagens, pakketreizen, etc… zijn de algemene voorwaarden van toepassing en neem je best contact op met je reiswinkel, Customer Service Center of Mobile Travel Agent.

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.