Sydney

Sydney

Sydney is de meest charismatische en aanstekkelijke stad in Australië. Indrukwekkende architectuur, een levendig havengebied en veel meer. Sydney doet je sidderen!

De dynamiek van Sydney is heel aanstekelijk

Sydney is een soort van mini-Australië. Het befaamde operagebouw, Harbour bridge en nog heel wat trekpleisters vechten om je aandacht, maar net zo goed sta je in geen tijd tussen de kangoeroes in de Blue Mountains of het populaire strand van Bondi Beach.

Maar ook skiën, walvissen spotten of simpelweg relax een biertje hijsen met enkele Aussies: alles kan in deze fenomenale wereldstad.

Harbour_Bridge.jpg
"Doe zeker de Sydney Harbour Bridgeclimb. Prachtig zicht op de Opera House en haven van Sydney."
Werner Van Vlasselaer - Travel Designer @ Connections Leuven
Opera_House_at_sunset.jpg

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Sydney?

De voordeligste tickets naar Sydney? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Sydney. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Sydney te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 35 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Sydney. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Sydney ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Sydney? Onze Travel Designers in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Sydney kun je ook online boeken!

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.