Los Angeles

Los Angeles

Los Angeles is de stad van de sterren, de stranden en themaparken.

De City of Angels heeft het allemaal. Een hippe stad met heel veel praal, maar ook een ruw kantje.

LA is hip en trendy. Celebs bij de vleet in deze grote stad. Hotspots bij de vleet hier, denk maar aan de Venice Beach en Santa Monica. Maar ook Hollywood heeft heel wat aantrekkingskracht en uiteraard kun je niet naast Beverly Hills, de Universal Studio's en DisneyLand kijken.

Hier kun je een maand verblijven en nog maar een fractie hebben gezien van alles wat de moeite waard is. Duik de districten in en laat de USA je van je sokken blazen.

Beverly_Hills_Rodeo_Drive.jpg
“Uiteraard is LA glitter en glamour, maar er is ook ruimte voor cultuur en vooral de mix aan verschillende gemeenschappen die hier samenleven is ontzettend boeiend.“

Individuele rondreis

Great Wonders of the West

vanaf € 2539 - 15 dagen
Vluchten, hotels, huurwagen & activiteiten inbegrepen.
Afreizen voorzien tijdens juli & augustus

Ontdek deze zomer alle highlights van het westen!
Wij bieden je dit kleurrijke programma aan tegen een aantrekkelijke prijs. Ontdek de mythische steden: San Francisco, Las Vegas en Los Angeles zullen geen geheimen meer voor jou hebben. Trek er op uit en verken de mooiste parken en landschappen van de Far West!

Bryce Canyon en zijn majestueuze hoodoos, Yosemite met zijn wereldberoemde rotsen en ook de grootste van alle canyons: de GRAND CANYON! Het is tijd voor de mooiste roadtrip van je leven!

Bryce_Canyon_Low.jpg
Santa_Monica_Woman_on_Beach.jpg

Een citybreak Los Angeles? Bereid je voor op plekjes met ronkende namen als Hollywood, Beverly Hills, Sunset Boulevard en meer. Los Angeles is een geweldige metropool aan de westkust van de Verenigde Staten. Hier spot je wereldsterren, geniet je van zon met een trendy zonnebril op de neus, maar ontdek je ook heel wat culturele en architecturale pareltjes. Kijk je door de glitter en glamour, dan ontdek je een fascinerende wereldstad in beweging waar geen twee dagen hetzelfde zijn.

Een stad met heel wat facetten

Van drukken zakenmannen tot wereldsterren, acteurs die niet verder komen dan de horeca in afwachting van hun doorbraak tot heel wat minder gegoede buurten waar armoede heerst. Los Angeles omvat het beste en slechtste, maar oefent een geweldige aantrekkingskracht uit.

Van alles is hier dan ook heel veel. Musea, exposities, concerten, bars, restaurants en clubs: het aanbod is onvoorstelbaar. De juiste keuzes maken is dan ook een kunst, want je tijd is waarschijnlijk beperkt.

Paradijs voor shoppers

Uiteraard halen de shoppers hun hartje op in de talrijke winkelstraten waar luxeboetieks het hoogste woord voeren. In de tweede grootste stad van Amerika kun je je helemaal laten gaan.

Diversiteit, creativiteit en een aanstekelijke energie, dat is wat je van LA mag verwachten. Geniet van de wolkenkrabber, afgewisseld met laagbouw en vergeet vooral niet mensjes te kijken. De bevolking is divers en door de verschillende wijken struinen is dan ook een belevenis op zich.

Breng een dag door op Santa Monica Beach, trek naar Hollywood, kijk je ogen uit in Beverly Hills en vergeet ook niet pareltjes als het Getty Center en het LACMA met een bezoekje te vereren.

Rondreizen doorheen het westen van de Verenigde Staten

Venice_Beach_SkatePark.jpg

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Los Angeles?

De voordeligste tickets naar Los Angeles? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Los Angeles. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Los Angeles te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 35 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Los Angeles. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Los Angeles ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Los Angeles? Onze Travel Designers in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Los Angeles kun je ook online boeken!

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.