Miami

Miami

Welcome to Miami. De zonovergoten Magic City is dé trekpleister in Florida. Hier is het heerlijk ontspannen op Miami Beach en cruisen over Ocean Drive.

Art Deco pareltje met meer diepgang dan je verwacht

Witte zandstranden, zongebruinde lijven, hipsters en de prachtige Art Deco gebouwen: Miami bruist. Laaf je aan de zwoele Cubaanse sfeer aan Calle Ocho, lunch aan de Lincoln Road Mall en pik zeker een stukje Ocean Drive mee.

Grijp je handdoek en leg je neer op South Beach om vervolgens enkele gallerieën te bezoeken. Miami is hip & happening. Een aanrader is zeker een dagtrip naar de Everglades.

Ocean_Drive_from_Beach.jpg
"Miami is een hippe stad die dag en nacht bruist. Het nachtleven is legendarisch, maar ook kunstliefhebbers halen hier hun hartje op."
Lifeguard_booth.jpg

Een citybreak Miami. Dat is genieten van een overdosis hipheid, een stralende zon en goudgele stranden. Maar Miami, dat is ook celebrities spotten, dwalen door het Art Deco district en genieten van heel wat kunstzinnige plekjes. Nood aan wat wilders? Trek naar de Everglades en zoef met een rotvaart met een Airboat over het water terwijl je de alligators ontwijkt. Van Ocean Drive tot Miami Beach, in deze creatieve hotspot verveel je je geen moment.

Fietsen langs Miami Beach

De perfecte manier om kennis te maken met de typische vibe? Een fietstocht langs Miami Beach. Zongebruinde lijven, een heerlijk zonnetje en af en toe een stop: genieten maar. Zet vervolgens koers naar Calle Ocho en geef je over aan de Cubaanse sfeer of geniet van een terrasje op de sfeervolle Lincoln Road Mall. We hoeven je vast niet te vertellen dat het nachtleven in Miami niet te versmaden is en dat je struikelt over de uitstekende restaurants en bars?

Fijn Florida

Miami ligt in Florida en je bent dan ook zeker van heerlijk weer. Het tropische klimaat leent zich uitstekend voor enkele dagen op goudgele stranden boordevol activiteit. South Beach mag dan het bekendstes zijn er vallen heel wat meer leuke strandjes te ontdekken. Een andere must is uiteraard Ocean Drive, een prachtige straat boordevol Art Deco gebouwen. Breng deze magische plek ook zeker ‘s avonds een bezoekje om van de bijzondere verlichting en sfeer te genieten.

Bezoek de Everglades

Wist je dat je vanuit Miami binnen de 20 minuten in de Everglades kunt staan? Dit fenomenale natuurgebied moet je gezien hebben. In dit moerasgebied spot je alligators en heel wat andere bijzondere dieren. Met een een tripje op een airboat maak je het plaatje helemaal compleet. Bij het terugkomen nog even de sfeer proeven in Little Havana en een hapje eten op Lincoln Road Mall en je hebt ongetwijfeld een geweldige dag achter de rug!

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Rondreizen doorheen het oosten van de Verenigde Staten

Palm_Trees_and_Buildings.jpg

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Miami?

De voordeligste tickets naar Miami? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Miami. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Miami te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 35 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Miami. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Miami ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Miami? Onze Travel Designers in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Miami kun je ook online boeken!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.