From Old Warehouses to New Penthouses

From Old Warehouses to New Penthouses

vanaf 69

West Side

Welkom in de industrial chique van de West Side. Op deze retail safari zul je naast enkele parels van experience stores, ontdekken hoe een ooit grijs en doorrookt stadsdeel nu de absolute favoriet is geworden van miljonairs en topmodellen. Op de laden van de oude vleeshuizen liggen ondertussen vooral topwerken van gerenommeerde schilders en onbetaalbare creaties van exclusieve designers.

We nemen de trappen omhoog naar de High Line, het op één na bekendste park van Manhattan. Deze verhoogde spoorlijn - die op het nipperje van de sloophamer gered werd - is nu een wandeling waar de paradepaardjes van de bekendste architecten elkaar in sneltempo opvolgen. We verlaten het park ter hoogte van kunstmekka Chelsea en eindigen in het duurste vastgoedproject in de geschiedenis van de Verenigde Staten: Hudson Yards.

Dit nieuwe stadsdeel is gloednieuw en serveert een smakelijke mix van duizelingwekkende wolkenkrabbers, de lekkerste eettenten en een waanzinnig kunstproject in de vorm van een reusachtige kebab. Betreed het shoppingcentrum op eigen risico, je zou je creditcard er wel eens kunnen verslijten. Ready, set? Go!

  • Duur: 2 à 3 uur

  • In groep

  • Maandag om 14u.

  • Nederlandstalige gids

Buiten de schoolvakanties zijn onze wandelingen gegarandeerd vanaf 4 deelnemers. Boekingen die minder dan 10 dagen voor de datum worden gemaakt, moeten door BE NY worden bevestigd.

Anderen bekeken ook

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy