+32 (0)70 23 33 13
 

Hoe meer
je boekt,
hoe groter
de korting.

Rondreizen | Citytrips
Hotels | Rail Pass

-5%
OP JE 1STE
PRODUCT
-7,5%
OP JE 2DE
PRODUCT
-10%
OP JE 3DE
PRODUCT

VOORBEELDEN BIG DEALS

Voorbeeld l 16-daagse Selfdrive Canyons & Valleys (4 personen)

Met zijn 4 besluiten jullie de canyons en valleien te gaan ontdekken, maar ook San Francisco en Las Vegas staan op het programma. Een comfortabele wagen zorgt ervoor dat jullie overal vlot geraken, en naast alle inbegrepen activiteiten, gaan jullie voor wat extra’s.

Een helikoptertocht boven de Grand Canyon, een bezoekje aan de mythische gevangenis Alcatraz, en een pittig tochtje raften op de Colorado River, met zijn 4 vonden jullie dat dit er gewoonweg bij moest. Het extra nachtje in Las Vegas was een andere must. Elke hoekje van de stad moet je toch verkennen?

Laten we dan even aan het rekenen gaan:

In totaal bestaat je reis uit 6 onderdelen. Op de 2 duurste bouwstenen: de tour en de huurwagen sprokkel je maar liefst 10% korting. Een reductie van 568 euro. Op de helikoptervlucht en het raften pik je 7,5% korting mee, terwijl de extra overnachting in Las Vegas en het bezoekje aan Alcatraz 5% voordeliger uitvalt. Je korting in zijn geheel? Maar liefst 661,9 euro in totaal of 167,47 per persoon! Denk maar al na, wat je daar ter plaatse nog mee kan doen!

Bovenstaande mag dan al spectaculair zijn, we hebben nog een extraatje. Boek je met Delta Airlines dan mag je nog op 185 euro extra korting rekenen per persoon. In totaal bespaar je net iets meer dan 350 euro. Hadden we niet gezegd dat je er stapelzot van ging worden?

Hoe? In je jouw favoriete Connections Travel Shop or via ons Customer Service Center natuurlijk

CITY TRIP NEW YORK – 7D/5N – 2 PERSONEN

Met 2 personen slaap je 5 nachten lang in het Belvedere hotel, op wandelafstand van Times Square en in het hart van de theaterbuurt. Uiteraard wil je mee op de fantastische trip door de Big Apple met onze gidsen van BENY, dus je boekt bijkomend een stadswandeling door de metropool. Vervolgens opteer je voor een directe transfer naar de luchthaven voor je terugvlucht, zo geniet je immers nog net even wat langer van deze bruisende stad.

Op het hotel – het meest prijzige onderdeel - krijg je op deze manier een korting van 10%, goed voor een reductie van 72 euro. Op de rechtstreekse transfer pik je 7.5% korting mee, nog eens 15,15 euro besparing en ook op de stadswandeling is nog een korting van 5% voorzien, ook weer 5 euro die je niet moet uitgeven. Zo stapel je korting, na korting!

Totaalbedrag: € 1.026
Stapelkortingen: € 92.45
Totaal te betalen: € 933.55

Hoe? In je jouw favoriete Connections Travel Shop or via ons Customer Service Center natuurlijk

SELFDRIVE DE GROTE PARKEN VAN HET WESTEN (CANADA) – 14D – 2 PERSONEN

De mooiste Nationale Parken van de Rocky Mountains ontdekken? Met deze selfdrive vanuit Vancouver pik je alle hoogtepunten mee. Van de overweldigende natuur geniet je natuurlijk optimaal in een comfortabele huurwagen, voorzien van een GPS. Zo vind je ook offroad je weg en bepaal je je eigen tempo. Eens terug in Vancouver heb je nog ruim de tijd om walvissen te gaan spotten op zee, dus die bijzondere excursie besluit je ook nog bij te boeken!

Boek je deze 3 onderdelen dan krijg je maar liefst 10% korting op je selfdrive. Goed voor een korting van 278.8 euro op het totaal. Op de huurwagen die je twee weken lang ter beschikking hebt scoor je nog een fijne reductie van 7.5% en ook de excursie maak je 5% goedkoper mee dan anders. In totaal scoor je op zowel de huurwagen als de excursie een bijkomende korting van 63 euro. Stapelen is leuk én voordelig!

Totaalbedrag: € 3.694
Stapelkortingen: € 341.8
Totaal te betalen: € 3.352,2

Hoe? In je jouw favoriete Connections Travel Shop or via ons Customer Service Center natuurlijk

VLUCHTEN & RONDREIZEN

NEW YORK CITYTRIP

Waarom Connections kiezen?

30 jaar ervaring
100% Belgisch met 30 jaar ervaring!
32 travel shops
32 shops dicht bij jou in de buurt
Customer Service Center
+32 (0)70 23 33 13
contactcenter@connections.be