New York Summer Break

vanaf 1269

New York
Summer break

Zomer in New York? Dat is genieten van hartverwarmende zonnestralen in Central Park, een kleurtje pakken op een hip dakterras met een Metropolitan in de hand én heel veel activiteiten. In de zomer schakelt de Big Apple nog een versnelling hoger. Wil jij NY verkennen inclusief zonnefilter, dan zijn wij er voor jou.

Wij zorgen voor de rechtstreekse vluchten met Brussels Airlines en boeken je 5 overnachtingen in een van de favoriete hotels van Connections: het klassieke Belvedere in Midtown of het hippe 50 Bowery in Downtown. De transfer naar je hotel bij aankomst? Geregeld! Als extraatje sturen we je nog met de gidsen van BENY op pad, om tijdens een ‘Become a New Yorker’ wandeling, heel wat inside info over NY mee te krijgen. Geloof ons, de stralende zon is niet de enige reden dat jij het er warm van krijgt! Heel wat zomerse vibes, tegen een messcherp prijskaartje!

50 Bowery **** | va. € 1269

Een boutique hotel in hartje Chinatown, jawel! Dit hotel aan de voet van de Manhattan Bridge ligt als het ware op het kruispunt van de oudste en nu hipste wijken Soho, Lower East Side, Tribeca en Brooklyn. De metro brengt je in een wip naar alle hoeken van Manhattan of Brooklyn.

Het oude Chinatown diende als inspiratie voor de inrichting, moderne toetsen weerspiegelen de evolutie naar het moderne Chinatown. De kamers baden in het licht en hebben eiken vloeren, extra grote ramen en originele kunstwerken van de dynamische New Yorkse art scene.

De kroon op dit juweel is The Crown, een rooftop terrace lounge op de 21ste verdieping, garant voor een schitterend uitzicht over de skyline van Manhattan.

Reis met 2 volwassenen en 2 kinderen jonger dan 18 jaar vanaf € 1054

Belvedere *** | va. € 1329

Belvedere is een schitterend familiehotel met een toplocatie op West 48th Street, in het hart van de theaterbuurt en op wandelafstand van Times Square. Je beste keuze voor een eerste bezoek aan New York. Connections is hier al drie decennia thuis en het hoeft niet te verbazen dat ook veel gasten hier zonder aarzelen opnieuw gaan logeren. De ruime kamers zijn klassiek ingericht in warme tinten en bieden een onberispelijk comfort. Elke kamer heeft een koelkast en microgolf. Onze tip: ga voor een luxueuzere Executive kamer met individuele airco en luxe badproducten. Extra troef: dagelijks wijnuurtje (16u-17u).

Reis met 2 volwassenen en 2 kinderen jonger dan 16 jaar vanaf € 1056

Excursie

Samen met Patrick van Rosendaal en het BE NY team organiseert Connections dagelijks stadswandelingen in New York. Patrick is een Belgische New Yorker, trendwatcher en enthousiaste gids die zijn passie voor New York graag met je deelt. Wij trakteren je op een onvergetelijke wandeling door Manhattan of Brooklyn!

Kies je favoriete ‘Become a New Yorker’ wandeling.:
  • Come as a Traveller, go as a New Yorker: hotspots in hartje Manhattan (wo + za)

  • From Shopster to Mobster: verborgen schatten van Soho en China Town (do)

  • From Hipster to Yuppie tour: van Williamsburg Brooklyn tot Wall Street (di + vr)

  • From Old Warehouses to New Penthouses: van Meatpacking via the High Line tot Hudson Yards (ma)

Kan je niet kiezen? Boek een extra wandeling! € 60, kind (4-16) € 30.

Wat is inbegrepen?

  • Vlucht
  • Bagage
  • Transfer
  • Hotel
  • Excursie