Once in a lifetime: Spitsbergen

Once in a lifetime:
Spitsbergen

vanaf 4995

Cruise - 10 dagen

Tijdens deze avontuurlijke reis geniet je van het adembenemende landschap van Svalbard in het hoge arctische noorden, met walvissen, ijsberen en miljoenen zeevogels als je reisgezellen. Je vaart tot in het hoge noorden naar de favoriete verblijfplaats van de ijsbeer tijdens de zomer, maar je vaart niet alleen naar het hoge noorden! Je brengt onder andere een bezoek aan uitzonderlijke locaties aan de noordzijde van Svalbard zoals Edgeøya, maar ook Bellsund en Hornsund in het zuiden ontbreken niet in het programma van deze onvergetelijke expeditiereis. Trek met ons mee naar Longyearbyen en ga het arctisch avontuur aan!

Troeven:
  • Grote kans op het spotten van ijsberen

  • Indrukwekkende fjorden die in zee afkalven

  • Uitbundig dierenleven van Spitsbergen: rendieren, poolvossen, zeehonden, etc.

  • Uitgebreide route rond Spitsbergen

Afspraak in een reiswinkel

Dag 1

Brussel - Longyearbyen

Je vliegt van Brussel rechtstreeks naar Longyearbyen, de befaamde plaats van Svalbard, en ook één van de meest noordelijk gelegen steden ter wereld. Je gaat aan boord van de Ocean Albatros, een splinternieuw schip met de modernste technologie. Nadat je bent ingescheept en genoten hebt van een welkomstdrankje, geeft de expeditieleider een briefing over het verloop van de reis, de regels aan boord en de veiligheidsprocedures. Voor de afvaart is er ook nog een verplichte safety drill. Daarna begint je ongelooflijke reis van Adventfjord richting Longyearbyen en kan je echte arctische avontuur beginnen!

Dag 2

Ny Ålesund, Ny London & Lilliehöök Glacier

Dag 3

Smeerenburg & Ytre Norskøya

Dag 4

Monaco Glacier

Dag 5

Alkefjellet

Dag 6

Hinlopenstraat & Freemansundet

Dag 7

Isbjørnhamna

Dag 8

Bellsund, Vårsolbukta & Calypsobyen

Dag 9

Prins Karls Forland

Dag 10

Lonyearbyen - Brussel

Je verblijf

Ocean Albatros

Het splinternieuwe schip Ocean Albatros is een echte parel. Alle 95 comfortabele passagierskajuiten en suites bieden een adembenemend uitzicht op zee en de meeste hebben een eigen balkon. Er zijn 3 restaurants met mogelijkheden om te dineren op het buitendek. Verder zijn er ook tal van ultramoderne voorzieningen aanwezig, zoals een wellnessruimte met panoramasauna en een moderne voorstellingsruimte, jacuzzi’s en een fitnessruimte. Het splinternieuwe schip brengt je in alle comfort op de meest unieke plaatsen.

Wat is inbegrepen?

Praktische informatie

Prijzen

Anderen bekeken ook

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy