+32 (0)70 23 33 13

FAQ | The Connections Campervan

THE CAMPANION

In de Campanion zijn er 4 slaapplaatsen: 2 slaapplaatsen in de omgevormde leefruimte (1,91 m x 1,30 m) en 2 plaatsen (2,00 m x 1,40 m) in het uitklapbare hefdak. Het hefdak is voorzien van een uitvalscherm. Hierdoor kunnen ook kleine kinderen veilig boven slapen. Er zijn 5 zitplaatsen, dus als je een extra tent meeneemt (of 3 kleine kinderen in het grootste bed legt) kan je zelfs met 5 personen reizen.


In de prijs zijn 350 km / dag inbegrepen. Dit is meer dan voldoende voor de gemiddelde roadtrip. Plan je toch een extra grote route, voor extra kilometers betaal je € 0,30 / km.


Glazen, tassen, grote borden, ontbijtborden, kommetjes, bestek, snijplank, vergiet, keukenmessen, keukengerei (spatels, soeplepels, opscheppers...), potten, pannen, kruidencarrousel met 7 kruiden, warmwaterkoker, blikopener, buitenbbq (voor 4 personen)


Veger, blik, vezeldoeken, sponzen, emmer, wasmiddel, keukenhanddoeken


Ja, per persoon voorzien we een badhanddoek, kleine handdoek, matrasbeschermer, hoeslaken, dekbedset met overtrek, hoofdkussen met kussensloop


Ja, we voorzien een volle campinggasfles


Ja, de wasruimte achteraan heeft een elektrisch spoeltoilet en een inklapbare spoelbak. De ruimte bevat een intrekbaar scherm voor privacy. Er is ook een warmwater buitendouche (afgeschermd door de achtertent)


Ja, dankzij de standverwarming kachel (3.5W) kan je de Campanion goed verwarmen overdag en ’s nachts. Tot -10 °C kan je perfect op pad met deze Campanion. De krachtige koelcompressor zorgt er dan weer voor dat je ook bij warm weer heerlijk zal slapen of relaxen in je Campanion.


Dankzij de eco blue motor is de Connections Campanion best zuinig. Het gemiddelde verbruik is 8 l / 100 km.


De verzekering is een full-omniumverzekering. Volledige omnium omvat de dekkingen eigen schade, brand, diefstal, en glasbraak. Er is een vrijstelling bij eigen schade van € 700 (= de waarborg). Het is niet mogelijk de vrijstelling af te kopen. Verder is ook reisbijstand voorzien bij ongeval of pech.


Nee, huisdieren zijn niet toegelaten.


Nee, dit is verboden.


Absoluut. Contacteer ons om de interessante voorwaarden en voordelige prijzen te kennen.

RESERVATIE

De minimale huurperiode is 4 dagen. In het hoogseizoen is de minimale huurperiode 7 dagen.


Mits reservatie en betaling van 4 huurdagen kan je een kortere huurperiode kiezen.


In het laagseizoen of het tussenseizoen kan je de Campanion reserveren met pick-up en drop off maandag of vrijdag. In het hoogseizoen is dit enkel mogelijk op vrijdag.


De aanvangsdag bepaalt de prijs van de eerste huurweek. Indien je 2de week in een ander seizoen valt telt die seizoensprijs voor die huurweek.

Voorbeelden
Pick-up 25/06, 2 weken: eerste week tussenseizoen, tweede week hoogseizoen
Pick-up 27/08, 2 weken: eerste week hoogseizoen, tweede week tussenseizoen

PICK-UP / DROP-OFF

Wanneer je de camper komt ophalen moet je het volgende bij je hebben:

  • Rijbewijs van alle bestuurders
  • Creditcard van de hoofdhuurder (met genoeg bestedingsruimte voor het eigen risico van € 700)
  • Paspoort / ID-kaart
  • Boekingsreferentie

Je mag de Campanion ophalen op de eerste huurdag tussen 14u en 18u. Je dient de Campanion terug te brengen op de laatste huurdag tussen 8u en 11u.


Nee, dit is niet mogelijk.


Nee, dit is niet mogelijk.


Je kan kiezen tussen regio Brussel (Vilvoorde) en regio Antwerpen (Beveren). Het exacte adres krijg je bij de reisdocumentatie.


Je mag je eigen wagen gratis achterlaten gedurende de huurperiode aan het depot op de buitenparking.


Voorzie ongeveer een uur voor de volledige afhandeling van de overdracht. Je krijgt een uitgebreide uitleg van het volledige voertuig.


De camper moet teruggebracht worden met hetzelfde brandstofpeil als tijdens het ophalen, en de vuilwatertank en toilettank moet geleegd zijn. De Campanion moet in een schone staat worden ingeleverd. De keuken, koelbox en de afwas moeten worden schoongemaakt.

DOCUMENTATIE & REGELS

Om in onze Campanions te rijden is een normaal B rijbewijs nodig. Je dient je rijbewijs minimaal 1 jaar in je bezit te hebben)


Er mogen maximaal 4 bestuurders de Campanion besturen. Elke bestuurder dient zich wel te registreren bij het ophalen van de Campanion.


De minimumleeftijd om onze campers te rijden is 23 jaar.


Ja, we blokkeren € 700 op je kredietkaart.

ONDERWEG

Er zijn twee kleerkasten en voldoende opbergruimte maar je neemt best zachte reistassen mee om plaats te besparen.

Tip: als je de Campanion ophaalt kan je je eigen wagen achterlaten op de parking. Laad dus gerust je koffer al uit in de Campanion en laat de lege koffers en reistassen in je eigen wagen achter.


De Campanion is uitgerust met een accu en watertank. Je kan dus perfect wildkamperen rekeninghoudend met de lokale regels. Een camping heeft het voordeel dat je electriciteit hebt en je watertank kan bijvullen.


En er is een externe aansluiting om je verswatertank bij te vullen, waardoor het eenvoudiger is dan ooit om je watervoorraad bij te vullen. Het ledigen van de tanks is eenvoudig en wordt je uitgelegd tijdens het ophalen van het voertuig.


Er zijn drie aansluitingen van 240 V, twee aansluitingen van 12 V en een USB-poort. Als je niet bent aangesloten op het net dan kan je op de batterijen (2x 95 ah AGM batterij) de 12V aansluitingen en USB poort gebruiken. Wanneer je aansluit op het net kan je ook de 240V aansluitingen gebruiken en laad je de batterijen op.


Je kan de Campanion makkelijk afsluiten tijdens de nacht en overdag.


Bij elke Campanion zit Ford Assistance inbegrepen die je 7/7 - 24/24 in heel Europa zal ondersteunen in geval van technische problemen of panne.


Ons hygiëne beleid is extra grondig en bestaat uit verschillende reinigingsfasen om het risico op besmetting tot een minimum te beperken.

Na elke drop off, wordt het voertuig volledig gedesinfecteerd. Daarna wordt bij het klaarmaken van het voertuig voor de volgende pick-up van het voertuig opnieuw een desinfectiemiddel aangebracht, zodat er geen virussen tussen de reizigers kunnen worden overgedragen. Speciale aandacht gaat uit naar alle oppervlakken die mensen vaak aanraken tijdens het gebruik van het voertuig, zoals deurhendels, lichtschakelaars en het stuurwiel.

Na de desinfectie gaan we over tot de algemene reinigingsprocedure. Onze algemene schoonmaak omvat het hele voertuig, van binnen en van buiten. Ook de tafels, stoelen, keukengerei, borden, bestek, beddengoed, schoonmaak- en keukensets worden grondig gereinigd, gecontroleerd en krijgen dan een schoon & veilig keurmerk.

Waarom VOOR Connections kiezen?

27 Travel Shops
27 travel shops in jouw buurt en te Brussels Airport
Customer Service Center
+32 (0)70 23 33 13
contactcenter@connections.be
Mobile Travel Agents
Wij komen naar jou toe!