Infoavond Kenia
Kwanga Safari Experience

Droom jij van een avontuurlijke safari door een indrukwekkende savanne? Wil je op een uiterst comfortabele manier Kenia doorkruisen en wilde dieren spotten en verkies je hiervoor een heel persoonlijke aanpak?

Connections organiseert samen met haar Belgisch-Keniaanse partner Kwanga Safaris, een inspirerende infoavond om je alles te vertellen wat Kenia te bieden heeft, welke reismogelijkheden er zijn en wat je kan verwachten op dit onvergetelijke avontuur.

Stap mee aan boord van een uiterst comfortabele en aangepaste Landcruiser, doorkruis de savanne en geniet van het open dak als gedroomde uitkijkpost om de wilde dieren van dichtbij te bewonderen.

Om je safari avontuur compleet te maken, verblijf je in typische safari lodges en tentenkampen. Ervaren Engelssprekende rangers staan tijdens de hele reis garant voor een vlekkeloze reisbeleving met 100% Out of Africa gevoel.

Wild enthousiast? Schrijf je dan vandaag nog in! De plaatsen zijn beperkt.
  • Maandag 10 oktober, 18u30 te Connections Antwerpen

  • Dinsdag 11 oktober, 19u00 te Connections Brussel (Zuidstraat)

  • Woensdag 12 oktober, 19u00 te Connections Hognoul

  • Donderdag 13 oktober, 19u00 te Connections Gent

RONDREIS

Kenia: Kwanga Safari Experience

vanaf € 2380

Maak je droom werkelijkheid en bereid je voor op een wervelende reis waarbij je van het ene hoogtepunt naar het andere sjeest. In Kenia ontdek je de mooiste en indrukwekkendste fauna en flora die je je kan inbeelden. Aan boord van een uiterst comfortabele en aangepaste Landcruiser doorkruis je de savanne en het open dak biedt je de gedroomde uitkijkpost om de wilde dieren van dichtbij te bewonderen!

Inbegrepen:
  • Internationale vlucht met Kenya Airways

  • 8 daagse rondreis

  • Verblijf in safari lodges in volpension

  • Alle verplaatsingen ter plaatse in een comfortabele jeep

Meer dan 100 reisexperten over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze reisexperten naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis. Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika ... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 reisexperten over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze reisexperten ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy