New York City Breaks

Met onze speciale City Breaks, inclusief vaste afreisdata tijdens schoolvakanties en flexibele reisdata naar keuze, kun je de bruisende energie van deze iconische metropool ervaren op je eigen tempo!

Onze promoties

Dagelijks nieuwe aanbiedingen in samenwerking met onze partners

Venetië Marathon

vanaf € 969 p.p.

Een halve of hele marathon door het historische Venetië inclusief vluchten, transfer, hotelverblijf, startnummer en Connections begeleider

Welkom in de wereld van Connections

We encourage people to travel
beyond expectation

Reizen is dromen.
Connections wil voor jou de wijde wereld toegankelijk maken. Zodat je verder kan gaan dan je ooit had durven dromen. Laat je meevoeren naar plaatsen waar je hart kan verdwalen. En reis je dromen achterna.

We nemen je mee, weg van
de platgetreden paden

Reizen is durven.
Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen. Boek de wereld met Connections en zie dingen die je maar zelden te zien krijgt.

Meer dan 100 travel designers
maken het verschil

Reizen is verwondering.
Achter elke bocht ligt een nieuwe wereld te wachten. Onze travel designers reizen jaarlijks naar alle uithoeken van de wereld om nadien hun kennis met jou te delen in onze reiswinkels. Voor een reis helemaal op maat van je wensen.

Quantity

Value of the gift card

Bestel nu jouw cadeaubon

Doe de wereld cadeau!

Reizen, dat is altijd pure fun. En ja, jij kunt iemand een mooi stukje wereld cadeau doen. De beleving die vullen ze zelf in, maar reken maar dat jouw geschenk bijblijft en gewaardeerd wordt.

Een vliegtuigticket, een stukje van een rondreis of wie weet wel een zinderde excursie? Met onze cadeaubon kun je alle kanten uit. Bestellen doe je je cadeaubon online en de waarde van jouw geschenk kies je helemaal zelf. De cadeaubon kan enkel ingewisseld worden in onze Connections reiswinkels, niet online.
Raadpleeg hier onze reiswinkelzoeker.

Pik je je cadeaubon liever meteen op in één van onze reiswinkels? Dat is ook perfect mogelijk. Haal die bon in huis en bereid je alvast voor op een vreugde-uitbarsting. Reizen maakt gelukkig!

Rondreizen op maat

We hebben al heel wat rondreizen volledig dag per dag uitgewerkt op basis van de kennis van onze Travel Designers en de feedback van onze reizigers. Wil je deze programma’s echter aanpassen dan maken we voor jou een rondreis op maat!

Waarom jouw rondreis met Connections?
  • Meer dan 37 jaar ervaring in rondreizen wereldwijd

  • Uitgebalanceerde programma’s in alle continenten

  • Uitstekende prijs-kwaliteit en persoonlijk advies

Side_Pic.jpg

De voordeligste vliegtuigtickets wereldwijd!

Wij hebben de voordeligste vliegtuigtickets naar een waaier aan wereldwijde bestemmingen.

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.