+32 (0)70 23 33 13
  • 30 jaar "By your side"
  • Vluchten naar 500+ bestemmingen
  • Unieke specials Á city breaks
  • Reisklare selfdrives & reizen op maat
  • 120.000 hotels wereldwijd
  • Originele excursies

Telkens je die reiskriebels voelt opkomen, zijn we er voor jou. 7/7 en rond de klok vind je bij Connections de nodige inspiratie voor je volgende reis. Wij vinden het belangrijk dat we er voor je zijn elke keer die kriebels je opnieuw parten spelen en je vastberaden werk wil maken van je volgende reis. Bij jou thuis, online en telefonisch, op afspraak, in één van onze travel shops, op je werk of thuis en zelfs op Brussels Airport, net voor je aan boord van het vliegtuig gaat, zijn we er voor jou.

TRAVEL SHOPS & STORES

Vergeet het klassieke ‘reisbureau’ en kom je onderdompelen in de inspirerende wereld van de Connections travel shops. Zodra je in een van de thematische experience corners neerploft, lijkt het net of je al op je bestemming bent. Je vindt hier ook die onmisbare en cute-to-have reisaccessoires, onontbeerlijk voor een geslaagde reis.

MOBILE TRAVEL AGENTS

Geen tijd om naar je travel shop te trekken en geen zin om zelf je reis online te boeken? Dan zijn onze mobiele reisadviseurs er voor jou. Deze ervaren reisprofessionals geven je persoonlijk reisadvies waar en wanneer het voor je past.
Contact info op www.connections.be/mta

ONLINE 24/7

Zo’n 40.000 gepassioneerde reizigers bezoeken dagelijks de Connections website, op zoek naar de meest voordelige vlucht. Je kan hier ook terecht voor de strafste promoties, de leukste selfdrives, praktische achtergrondinformatie en een flinke dosis reisinspiratie.

CUSTOMER SERVICE CENTER

Heb je vragen of wil je reserveren? Van maandag t.e.m vrijdag van 9u-19u en op zaterdag en zondag van 10u-18u staat onze gedreven crew paraat. Via de telefoon (070/23 33 13) of een chatsessie. Boek hier je reis of stel je vragen i.v.m. je online boeking.

BRUSSELS AIRPORT

De Connections Brussels Airport travel shop biedt jou die rustgevende ruggesteun die je relax en helemaal zen aan boord laat stappen. Nog een vraagje over je reis, een extra hotelnacht bijboeken? Toch liever dat reisaccessoire of die careplus kit aangeschaft? Dat is perfect mogelijk. Iedere dag, ook op zon- en feestdagen.

GROEPSREIZEN

Heb je zin om een groepsreis te maken? Vraag gratis een offerte op maat aan bij onze specialisten.

B2B

Omdat elke zakenreiziger in sé ook een ontdekkingsreiziger is en we al meer dan 30 jaar voldoening putten uit iedereen de wereld te laten beleven.