+32 (0)70 23 33 13

Neem contact op


Wij staan klaar voor jou

We hebben je gemist, fijn dat je terug bent !


Beste reiziger,
Connections is niet alleen een gezonde 100% Belgische pionier in verre reizen, het is ook een bijzonder flexibele en wendbare organisatie
In juni hebben wij volop gekozen voor de opening van onze reiswinkels gedurende 4 dagen per week om je maximaal de kans te geven je reisplannen met ons te komen bespreken. Heel wat reizigers maakten dankbaar gebruik van deze mogelijkheid en het was een plezier voor onze travel companions om hen te ontvangen en verder te helpen.
Ondertussen zijn er de laatste dagen heel wat nieuwe adviezen van de overheid uitgevaardigd en sturen ook wij bij waar nodig, in het belang van ieders gezondheid.

Uitzonderlijk omstandigheden vragen uitzonderlijke maatregelen en daarom zullen onze reiswinkels opnieuw enkel nog open zijn op woensdag & zaterdag.
Wil je op andere dagen gebruik maken van ons professioneel reisadvies naar pakweg New York, Vietnam of Colombia ? Dat kan !
Wij zijn immers een omni-channel bedrijf, je kan dagelijks bij ons terecht via telefoon en mail met al je vragen en ook onze mobile travel agents staan voor je klaar.


De afspraken rond social distancing kennen we ondertussen, we vullen graag even aan met onze houserules:

 • Bij voorkeur boek je vooraf een afspraak in zodat je ter plaatse niet hoeft te wachten
 • Kom je toch onaangekondigd : always welcome, we houden wat tijd vrij tussen de afspraken door
 • We pakken eerstdaags uit met een aantrekkelijk nieuw aanbod en vertellen je er graag meer over tijdens je bezoek
 • Vragen met betrekking tot geannuleerde reizen behandelen we bij voorkeur per mail en telefoon.

 • Telkens je die reiskriebels voelt opkomen, zijn we er voor jou. 7/7 en rond de klok vind je bij Connections de nodige inspiratie voor je volgende reis. Wij vinden het belangrijk dat we er voor je zijn elke keer die kriebels je opnieuw parten spelen en je vastberaden werk wil maken van je volgende reis. Bij jou thuis, online en telefonisch, op afspraak, in één van onze travel shops, op je werk of thuis en zelfs op Brussels Airport, net voor je aan boord van het vliegtuig gaat, zijn we er voor jou.

  CONNECTIONS STEUNT  Plan International

  Boas Buy Aid Cap 48 Child Focus Cunina Kinder Kanker Fonds Kom op tegen Kanker Les Amis de Bordet Levensloop
  Oxfam Twerk Uit Het Niets Vlaamse Kinderliga Vredeseilanden Warmkracht