Walvissen spotten op de St. Lawrence River

Walvissen spotten op de St. Lawrence River

Canada is al een magisch land en een unieke belevenis, maar walvissen spotten doet daar nog een stevig schepje bovenop. Een ontmoeting met de reuzen van de zee, mag niet ontbreken.

Op zoek naar de reuzen van de zee

De St. Lawrence River is een speeltuin voor walvissen, hier spot je ze bij de vleet. Logisch want deze rivier is als het ware een buffet voor de walvissen die hier meer dan voldoende voedsel vinden en hier dan ook graag vertoeven. Dé kans om er met de Zodiac op uit te trekken en deze dieren van dichtbij te gaan spotten.

Met zijn 12’en stap je in de Zodiac en ga je de grotere soorten walvissen spotten. In principe kun je hier een 11-tal soorten ontdekken. In een waterdichte outfit trek je op zoek naar de walvissen die je vaak tot op enkele meters kunt benaderen, terwijl je een vakkundig woordje uitleg krijgt. Trouwens voel je je comfortabeler in een boot, dan is dat ook mogelijk, heel wat organisaties bieden whale watching aan. Nergens ter wereld is de kans groter dat je walvissen spot, die zekerheid heb je alvast. Vergeet je smartphone en eventueel verrekijker niet voor een onvergetelijke trip.

"Al van kinds af aan was is gefascineerd door walvissen Het tochtje op de St. Lawrence River heeft mijn kinderdroom waargemaakt. Deze giganten van zo dichtbij kunnen bekijken, ik werd er zowaar emotioneel van.”

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.