Het Noorderlicht spotten

Het noorderlicht
spotten in Fins Lapland

Het noorderlicht spotten? Een bucketlist ervaring die je moet beleven! Finland is hét uitgelezen land om het noorderlicht mee te pikken en er een complete ervaring van te maken.

Jagen op het mythische licht

Er zijn heel wat plekjes en manier om het noorderlicht te spotten in Finland, al is er altijd wat geluk mee gemoeid. Van een begeleide (sneeuw)tocht op zoek naar het licht, tot je eigen knusse huis met glazen dak zodat je geen moment hoeft te missen. Manier genoeg om deze ervaring mee te pikken.

In Fins Lapland is de kans ontzettend groot dat je de aurora borealis te zien krijgt. In de wintermaanden komt het veelvuldig voor wat gegarandeerd voor verbluffende plaatjes zorgt. Trek naar de Kakslauttanen iglo's en geniet vanuit je eigen iglo met glazen dak van dit fantastische schouwspel. Maar ook in Rovaniemi, de geboorteplaats van de kerstman, is het noorderlicht spotten zeker geen uitzondering. Onze tip: Blijf minimaal een nacht of vijf. De kans is dan ontzettend groot dat je dit natuurfenomeen te zien krijgt.

“We hadden al heel wat gehoord over de pracht van het noorderlicht, maar nu we het zelf hebben gezien kunnen we getuigen.
Het magische moment wanneer je het licht ziet opduiken en die fenomenale gloed: dat vergeet je nooit meer“

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.