Rondreis door de Keizerlijke steden

Rondreis door de Keizerlijke steden

Keizerlijk reizen? Dan is een rondreis langs de Keizerlijke steden wat voor jou. Marrakech, Rabat, Fez en Meknes: 4 ronkende namen en onvergetelijke pareltjes

Een trip langs de Keizerlijke steden

Van de rode stad Marrakech tot Casablanca, het Atlasgebergte en meer. Tijdens deze rondreis duik je de geschiedenis in en geniet je van culturele en architecturale hoogtepunten. En laten we vooral ook de culinaire lekkernijen niet vergeten.

Duik de hectiek van hoofdstad Rabat in, geniet van het moderne Casablanca, waan je even in een sprookje van duizend-en-één-nachten in Marrakech of wie weet val je wel meer voor het pittoreske van Fez en Meknes. Medina’s, soeks, prachtige moskeeën en heel wat geschiedenis en fijne mensen. Deze trip doet je hart sneller slaan.

Een week lang geniet je van al het indrukwekkends dat Marokko je te bieden heeft. Beklijvend en een fikse onderdompeling in de Arabische cultuur.

“De variatie was enorm. De indrukken bleven komen. Ik had best wat tijd nodig om alle pracht te laten bezinken. Best pittig deze trip.”

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.