Meatpacking District, Chelsea & Hudson Yards Tour

Meatpacking District, Chelsea
& Hudson Yards Tour

vanaf 65

From Old Warehouses to New Penthouses

Ontdek
  • De oude vleeshuizen van het Meatpacking District

  • Het unieke verhoogde wandelpad, de High Line

  • Het kunstmekka Chelsea

  • Het gloednieuwe Hudson Yards

  • De industrial chique van Manhattan West

Op deze retail safari ontdek je naast parels van experience stores ook hoe een ooit grijs en doorrookt stadsdeel nu de absolute favoriet is van miljonairs en topmodellen. Op de laden van de oude vleeshuizen liggen ondertussen vooral topwerken van gerenommeerde schilders en onbetaalbare creaties van exclusieve designers. We nemen de trappen omhoog naar de op een na bekendste groene long van Manhattan: de High Line. Deze verhoogde spoorlijn is nu een unieke wandeling waar de paradepaardjes van de bekendste architecten elkaar in sneltempo opvolgen.

High_Line.jpg
Hudson_Yards.jpg

We verlaten het park ter hoogte van kunstmekka Chelsea en bezoeken het duurste vastgoedproject in de geschiedenis van de VS: de Hudson Yards. Dit nieuwe stadsdeel serveert een smakelijke mix van duizelingwekkende wolkenkrabbers, zelfs eentje met een verticaal bos errond, de lekkerste eettenten en een waanzinnig kunstproject in de vorm van een reusachtige kebab. Via de Woodland Bridge eindigen we in het gloednieuwe Manhattan West, waar je twee wolkenkrabbers van de hand van de Belg Kim van Holsbeke kunt ontdekken. Onze lokale gidsen volgen voortdurend alle veranderingen van de stad. Dus zelfs al deed je deze tour reeds, vandaag is hij gegarandeerd volledig veranderd!

  • Duur: 2 à 3 uur

  • In groep

  • Elke woensdag tijdens de schoolvakanties

  • Nederlandstalige gids

Onze wandelingen zijn gegarandeerd vanaf 2 deelnemers. Boekingen die minder dan 10 dagen voor de datum worden gemaakt, moeten door BE NY worden bevestigd.

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.