Ervaar de magie van musea

Ervaar de magie
van musea

New York telt tientallen musea die de moeite waard zijn, van wereldberoemd tot bizar en alles daartussen. Ze allemaal opsommen zou ons veel te ver leiden, maar we zetten graag enkele must visits voor je op een rijtje.

9/11 Memorial

va. €27

The National September 11 Memorial Museum heeft een Historical Exhibition in 3 delen: de dag zelf, ervoor en erna. De Memorial Exhibition vertelt het verhaal van de slachtoffers en de overlevenden via gesproken getuigenissen, authentieke voorwerpen. Je daalt af naar het archeologische hart van de vroegere Twin towers en komt voorbij de trappen waarlangs honderden mensen ontsnapten.

Fotografiska

va. €25

In een schitterend historisch gebouw in Chelsea huist sinds eind 2019 een bijhuis van het Stockholmse Fotografiska. Hier pik je wisselende tentoonstellingen en immersive experiences mee. Een avondlijke DJ-set, een concert, een artist walk of met een glas wijn in de hand de tentoonstellingen bekijken? Hier kan het!

The Museum of Modern Art (MoMa)

va. €25

Een must voor liefhebbers van moderne en hedendaagse kunst. Je ontdekt zowel grote namen als minder bekende maar indrukwekkende kunstenaars, in een setting die daar niet voor onder moet doen. Spot zeker Vincent van Gogh’s Sterrennacht en Andy Warhol’s Gold Marilyn Monroe.

Guggenheim

va. €26

Het Guggenheim van architect Frank Lloyd Wright is één van de vele iconische gebouwen van Manhattan en zorgt voor een unieke experience. Via de verdiepingen - die in spiraalvorm zijn opgetrokken - ga je helemaal op in de geweldige tentoonstellingen die hier worden georganiseerd.

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.