Met een tuktuk door Bangkok

Met een tuktuk door Bangkok

Bangkok verkennen op een authentieke manier? Hop in de tuktuk en doorkruis de straten van deze bruisende metropool.

Met de tuktuk door Bangkok

Bangkok is een geweldige stad. Heerlijke streetfood, tal van bezienswaardigheden en fraaie parken. Maar ook een immense drukte waar je je al reiziger door moet begeven. De beste manier om Bangkok te verkennen? Spring in een tuktuk en laat je door de stad gidsen.

Je ontdekt tal van verborgen plekjes en ook tal van begeleide tuktuk ritjes met een gids zijn mogelijk. Verken verborgen steegjes in Chinatown, leer meerdere wijken kennen en geniet van je rit in de authentieke driewieler die dit allemaal mogelijk maat.

Geregeld spring je trouwens uit de tuktuk om de benen te strekken en te voet prachtige plekjes te ontdekken.

“De tuktuk was een fijne manier om dieper Bangkok in te duiken. De gids was top en we hebben heel wat opgestoken.”

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.