Tocht met de zeilboot door Halong Bay

Tocht met de zeilboot door Halong Bay

Met de wind in de zeilen door een idyllisch en paradijselijk landschap? Veel dichter bij de totale ontspanning kun je niet komen.

Zeilen door Halong Bay

Zeilen tussen de begroeide rotsen op het prachtige blauwe water, terwijl ook kajaks je omringen en je geniet van de brandende zon? Heerlijk! Hier ervaar je de natuurpracht tot in je diepste vezels en kom je helemaal tot rust.

Met een comfortabele zeilboot als uitvalsbasis ga je zwemmen, snorkelen, ontdek je fraaie baaitjes en grotten. Op je eigen tempo, terwijl er aan boord ook heel wat lekkers voorzien is. Eén dag of meerdere dagen met overnachting? Dat laten we met plezier aan jou over.

Terwijl je door dit UNESCO Werelderfgoed dobbert staat genieten centraal. Neem die prachtige foto’s en laat het thuisfront watertanden. De hemel op aarde was nog nooit zo dichtbij.

“De setting is idyllisch en aan boord werden we werkelijk in de watten gelegd. Dit smaakt naar meer.”

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.