+32 (0)70 23 33 13

JOUW MENING INTERESSEERT ONS!

SPEAKERS MORE SPEAKERS COMING UP SOON

Leentje De Leeuw

Houd je van New York, dan zal ook Chicago je hart veroveren. Torenhoge wolkenkrabbers, hippe bars en restaurants en heel wat culturele pareltjes. Chicago heeft het allemaal en Leentje De Leeuw, onze Belgische gids die in Chicago woont is perfect geplaatst om er je alles in geuren en kleuren over te vertellen.

Cath Luyten

Cath Luyten is een Belgische televisiepresentatrice en reportagemaakster, onder meer bekend van haar boeiende reisreportages in Vlaanderen Vakantieland. Afgelopen zomer trok ze samen met haar man Frank Raes gedurende 4 weken van Portland naar San Diego. Een fantastische road trip waar ze met plezier over vertelt.

Patrick van Rosendaal

Patrick, dé Belgische gids van New York, verloor zijn hart aan de Big Apple. Deze passie deed hem kiezen voor een job als stadsgids. Met BE NY bezorgde hij al tienduizenden toeristen een onvergetelijke ervaring. Deze meester-verteller neemt je mee op een onvergetelijke tocht door the city that never sleeps !

Peter van Berkel

Peter van Berkel is van Nederlandse origine maar woont al jaren in Florida. Met zijn bedrijf in de States verzorgt hij jaarlijks de vakantie van duizenden Connections klanten. Hij kent de USA als zijn broekzak en als Euopeaan weet hij perfect wat jij belangrijk vindt voor een onvergetelijke experience. Niet te missen voor wie alles over Florida te weten wil komen.

Sepideh Sedaghatnia

Sepideh was in een vorig leven sommelier van sterrenrestaurant ’t Zilte, waar ze in 2013 werd uitgeroepen tot sommelier van het jaar. Ondertussen is ze ook bekend als jurylid van het VTM-programma 'Mijn Pop-Uprestaurant' en opende ze eind april een wijnbar in Antwerpen. Haar inspirerende lezing over de Californische wijnroute zal je in vervoering brengen !

Tom Van de Weghe

Tom Van de Weghe was 4 jaar lang VRT-correspondent USA en reisde de hele Verenigde Staten door: van Maryland, waar hij met zijn gezin woonde, naar het meest noordelijke punt, langs de grens met Canada tot in Seattle, verder naar San Francisco en via de zuidelijke staten terug naar zijn vertrekpunt. Onderweg verzamelde hij verrassende getuigenissen van Amerikanen die hij graag met je deelt.

PROGRAM

DOCKS DOME BRUSSELS

Auto

Strombeek Bever, Laken, Jette, Neder-Over-Heembeek, Haren, Evere, Machelen, Zaventem, Vilvoorde en Brussel centrum liggen op slechts 10 minuten rijden van Docks Bruxsel. Antwerpen, Mechelen, Aalst, Waterloo en Leuven liggen slechts op 30 minuten rijden.
Gratis parkeerticket te verkrijgen op het event

Tram & Bus

Tramlijnen 3 en 7 van de MIVB bedienen Docks Dome, op de verdiepingen 0 en +1. Tram 3 stopt aan de halte ‘Docks Bruxsel’ (aan de ingang ‘Werkhuizenkaai’). Tram 7 stopt aan de halte ‘Docks Bruxsel’ (aan de hoofdingang).

Buslijnen 47, 57 en 58 van de MIVB bedienen Docks Dome. Bus 47 stopt aan de halte ‘Van Praet’ (op 100-tal meter van de hoofdingang). Bus 57 stopt aan de halte ‘Van Praet’ (op 100-tal meter van de hoofdingang). Bus 58 stopt aan de halte ‘Docks Bruxsel’ (aan de hoofdingang).

Trein

Het station van Schaarbeek ligt op 10 minuten wandelen