+32 (0)2 550 01 00
Op weg naar nieuwe ervaringen

Omdat elke verplaatsing een bron van unieke inspiratie en ervaring kan zijn. Omdat elke plek voor u een verhaal te vertellen heeft en u steeds op zoek bent naar een diepere betekenis. Omdat uw honger naar nieuwe ontdekkingen nauwelijks te stillen is. Omdat u zowel voor uzelf als voor uw dierbaren zorgt, en u zich graag goed laat omringen. Omdat uw droomreizen laten uitkomen één van uw dromen is. Laat u meevoeren door de exclusieve privileges die de American Express® Platinum Kaart aanbiedt. Ze wordt u nu aangeboden in een exclusieve metalen afwerking. Platinum-lid worden betekent elke dag genieten van alle attenties en het beste van American Express. De Platinum Kaart is uw aangeboden met 50% korting in het eerste jaar. Klaar voor nieuwe ervaringen?

› VRAAG UW PLATINUM KAART AAN

Fast Lane op Brussels Airport

Ga sneller door de veiligheidscontrole. Kan u niet wachten om te vertrekken? Dat komt goed uit: als Platinum Hoofdkaarthouder of Platinum Bijkomende Kaarthouder geniet u namelijk van een snelle toegang tot de veiligheidscontroles op Brussels Airport. Zo spaart u van in het begin kostbare tijd uit.

Gratis toegang luchthaven lounges

Ga extra uitgerust op reis met onbeperkt gratis toegang tot meer dan 1.300 luchthaven lounges wereldwijd voor u en uw Bijkomende Kaarthouder. En met Priority Pass kunt u elk nog een extra gastreiziger uitnodigen – kortom, tot 4 personen in totaal.

Reis- en aankoopverzekeringen

De Platinum Kaart biedt o.a. de volgende verzekeringen: reis-, aankoop-, bagage- en autohuurverzekeringen. Zoals: reisannulering en -onderbreking en bijstand voor twee voertuigen.

Waarom VOOR Connections kiezen?

Customer Service Center
+32 (0)2/550 01 00
contactcenter@connections.be
27 Travel Shops
27 travel shops in jouw buurt en te Brussels Airport
Mobile Travel Agents
Wij komen naar jou toe!