Ongerepte Strandparels

Dompel jezelf onder in het ultieme gevoel van ontsnapping en laat de innerlijke Robinson Crusoe in je ontwaken. Onze exclusieve selectie van afgelegen Aziatische strandbestemmingen wacht op jou!

Meer dan 100 Travel Designers gespecialiseerd in Azië staan voor je klaar!

Verken de wonderen van Azië met onze doorgewinterde reisexperts! Ze doorkruisen jaarlijks de bruisende steden, van het betoverende Tokyo tot het levendige Bangkok, van het historische Beijing tot het exotische Bali, om jou te voorzien van waardevolle tips. Ontmoet onze deskundigen en laat ons je begeleiden bij het samenstellen van jouw droomreis. Jouw onvergetelijke avontuur wacht op jou!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.