Beijing tot Shanghai - Keizerlijk

Beijing tot Shanghai
Keizerlijk

vanaf 839

Rondreis in internationale groep - 10 dagen

Van Keizerlijke pracht naar koloniale grandeur

China is immens, dat merk je al snel als je van de hoofdstad en het politieke centrum van het land Beijing via het sfeervolle Hangzhou naar Shanghai trekt, de drukst bevolkte stad ter wereld.

Hier duik je het nachtleven in, ervaar je de industriële vooruitgang van de volksrepubliek en krijg je een flinke brok koloniaal verleden mee. Een spectaculaire kennismaking met ‘het land van het midden’.

Tijdens deze trip pik je highlights mee als de Chinese muur, de top van Jiuyao Mountain en de Temple of Heaven. Je pendelt tussen stad en platteland en doet heel wat indrukken op. Een reis in sneltempo die je bij de lurven grijpt en je onderdompelt in een compleet andere cultuur.

China_Street_Rain.jpg

Highlights van deze rondreis

Beijing
het politieke kloppende hart

Beijing, dat is politiek, cultuur, maar ook de iconische Chinese Muur.
Zie de zon op- en ondergaan, slaap op dit wereldwonder en doe een eerste indruk op van deze fraaie stad. Ook Tiananmen Square en The Forbidden City zorgen voor beklijvende momenten.

Hangzhou
stad van de tempels

Fans van tempels komen in Hangzhou aan hun trekken. Geniet van de gebouwen, dobber op West Lake en aanschouw het prachtig uitzicht op de top van Jiuyao Mountain van het uitzicht.
De Misty Woods zorgen sowieso voor magische momenten.

Shanghai
moderne cultuur en traditie

Druk, drukker, Shanghai.
De economie in deze havenstad boomt, de metropool ontwikkelt zich in sneltempo en de nacht is altijd jong. Hier leef je in overdrive. Leer enkele woordjes Mandarijns, geniet van de Yu Gardens en waag je op de skywalk van de Jinmao Tower.

Dag aan dag programma

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren reisexperten? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen. 

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.