Japan - Anime Achter de Schermen

Japan
Anime Achter de Schermen

vanaf 839

Rondreis in internationale groep - 7 dagen

Behind-the-scenes van je favoriete animatieseries en stripverhalen.

Japan, dat is eeuwenoude cultuur, prachtige natuur en nieuwe invloeden bij de vleet. Maar wie Japan zegt, zegt ook anime. Ben jij fan van deze tekenstijl, geanimeerde figuren én wil je een flink stukje van het land van de rijzende zon ontdekken? Dan is deze rondreis op jouw maat uitgetekend.

Bezoek indrukwekkende musea als het Toei Animation Museum, shop in immense winkelcentra en laat het innerlijke kind in je los. Het indoor themapark Namjatown zal je ongetwijfeld van je sokken blazen net zoals het iconische Ghibli museum waar je een kijkje achter de schermen kan nemen van de Magische Studio Ghibli. Vang zeker ook Pokémons, ontdek enkele verborgen parels in Tokyo; zo beleef je ten volle deze geanimeerde en opwindende trip. Gotta Catch ‘Em All!

7 dagen Tokyo? Alsnog te weinig! Een week lang trek jij door de bakermat van anime en leef je van experience naar uitzonderlijke gebeurtenis. Anime is nooit veraf. Bezoek Electric Town, shop je gadgets op Otome Road, vang ontelbare Pokémon in het Pokémon Center Mega Tokyo en dat is nog maar het topje van de ijsberg. Trouwens ook voor cultuur en natuur is er ruimte voorzien in deze rondreis.

Main_Header_Image_Akihabara.jpg

Highlights van deze rondreis

Tokyo
de zinderende stad die nooit slaapt!

Deze metropool grijpt je bij je nekvel. Oud en nieuw smelten samen.
Van culturele parels en eeuwenoude tempels switch je naar futuristische wijken en verbluffende landmarks.
Hier zet je al je zintuigen op scherp.

Ghibli Museum
Waar Anime-Dromen Leven!

Kunstenaar en director Hayao Miyazaki is een ware anime-legende. Breng een bezoekje aan zijn heiligdom en je waant je in de hemel. Bekijk zijn werk, pik films mee, bewonder de fenomenale rooftop en dompel je helemaal onder in zijn leefwereld.

Namjatown
Onbegrensd Plezierparadijs!

Stort jezelf in urenlang plezier in een van de grootste overdekte pretparken van Japan.
Beleef de opwinding van attracties,
speel boeiende spelletjes en vereeuwig je momenten met talloze anime-figuren die je op elke hoek tegenkomt.

Dag 1

Tokyo

Na aankomst op de luchthaven trek je naar je verblijf en heb je de rest van de dag vrij in deze metropool. Kom even tot rust of trek meteen je wandelschoenen aan en duik deze bruisende stad in.

Dag 2

Tokyo

Dag 3

Tokyo

Dag 4

Tokyo

Dag 5

Tokyo

Dag 6

Tokyo

Dag 7

Tokyo

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren reisexperten? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen. 

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.