Vietnam tot Cambodja - Met de Rugzak

Vietnam tot Cambodja
Met de Rugzak

vanaf 1321

Rondreis in internationale groep - 20 dagen

Trek op Avontuur in Stijl: Actieve Backpackreis door Zuidoost-Azië!

Zuidoost-Azië heeft na deze trip een stuk minder geheimen voor je. Twintig dagen lang verken je Vietnam en Cambodja om af te sluiten in Bangkok (Thailand). Reken op een waaier aan activiteiten op maat van de jonge, levenslustige avonturier : van ziplines over modderbaden tot kayaktochten.

Trek met de rugzak van Hanoi naar Phong Nha. Geniet van het land, het heerlijke eten met zijn lokale specerijen, de noedels en de rijstschotels. Ervaar de chaos van Ho Chi Minh City met zijn kleurrijke markten en bruisende nachtleven.

Beleef de Cambodjaanse gastvrijheid en kom tot rust op Koh Rong Island. Een bezoekje aan Angkor Wat is ongetwijfeld een van de hoogtepunten. Het is maar één van de vele UNESCO sites die je op deze reis aandoet. Een betoverende en intense kennismaking met beide landen.

Image_Intro_Angkor_Wat_Group_Picture.jpg

Highlights van deze rondreis

Halong Bay
Paradijselijk landschap

In een kajak peddel je tussen
de indrukwekkende kalkstenen eilandjes en geniet je van misschien wel een van de
mooiste settings ter wereld.
Een paradijselijk momentje in het begin van je trip, deze fantastische plek is
Unesco Wererlderfgoed.

Ho Chi Minh en de beklijvende
Cu Chi tunnels

De zinderende zakenstad
Ho Chi Minh is een ervaring op zich, maar pas echt benauwd krijg je het in het ondergronds tunnelcomplex van Cu Chi.
Duik de tunnels in, ervaar wat de Vietnamoorlog betekende en leer heel wat bij over deze duistere periode.

Siem Reap
toegangspoort tot Angkor Wat

Angkor Wat,
het grootste tempelcomplex ter wereld, blaast je ongetwijfeld van je sokken.
Dwaal door de site, waan je Tomb Raider
en geniet van de verbazingwekkende omgeving.
Hier voel je je heel even heel klein.
De perfecte afsluiter voor je rondreis.

Dag aan dag programma

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren reisexperten? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen. 

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.