Zuid-Korea - K-Pop Avontuur

Zuid-Korea
K-Pop Avontuur

vanaf 1799

Rondreis in internationale groep - 9 dagen

Stap in de voetsporen van je K-Pop idolen!

Als de namen BTS, Blackpink, NCT en anderen je nog niets zeggen, ben je wellicht nog niet helemaal bekend met de wereld van K-Pop. Maar dit genre, met zijn unieke mix van stijlen, heeft wereldwijd een enorme fanbase veroverd. En het begon allemaal in het dynamische Zuid-Korea! Ga je helemaal uit de bol van dit genre, wil je dieper deze subcultuur induiken en nog een fraai stukje Zuid-Korea meepikken ook, dan is deze reis er voor jou.

Je trekt van de hoofdstad Seoul over Gwangju naar Busan. Een fijne kennismaking met Zuid-Korea, waarbij een streepje K-pop en je idolen nooit veraf zijn. Bezoek iconische locaties, bewonder de muurschilderingen en geef je helemaal over aan de vibe. Maak je klaar voor een epische tour met leuke deuntjes..

Image_Intro_Muurschildering.jpg

Highlights van deze rondreis

Seoul, veel meer dan de
bakermat van K-Pop

De stad van het licht zindert. K-Pop is overal, maar geniet ook van de prachtige vergezichten, de enorme malls, de talrijke tempels en Gyeongbokgung Palace. Cultuur, natuur en muziek gaan hier hand in hand.

Busan, als rechtstreeks uit een levendige videoclip

De havenstad Busan heeft zowel de culturele veelvraat, de K-Pop fan als de natuur- & strandliefhebber wat te bieden. Songdo Beach en BIFF Entertainment Square blijven in je geheugen gegrift.

Gwangju, bruisende hub
van artiesten en optredens

Merchandise, memorabilia, handafdrukken van de sterren en gigantische murals...
In Gwangju kom je ogen tekort. Dit dorp met zijn unieke atmosfeer is het walhalla voor jou als rasechte liefhebber.

Dag aan dag programma

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren reisexperten? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen. 

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.