Avontuurlijke jongerenreizen
in de Verenigde Staten

Bij Connections hebben we heel wat avontuurlijke jongerenreizen voor je in petto. Op jouw maat, in internationaal gezelschap en boordevol bijzondere activiteiten en ervaringen. Duik dieper de States in, leg connectie met locals en ervaar het land net wat intenser.

De perfecte mix van natuur,
cultuur en het culinaire

Het ene moment geniet je van de wonderbaarlijke natuur om wat later een flinke dosis
cultuur op te snuiven,
connectie te leggen met locals en tot slot je smaakpapillen in overdrive te zetten met een lokaal gerecht. Aan gevarieerde activiteiten op jongerenmaat geen gebrek.

Ervaren
lokale gidsen

Jouw gids is jong of op zijn minst jong van geest. Een ervaren local die thuis in de regio en net wat diepere inzichten biedt.
Kom op onontdekte plekjes, leer het echte leven kennen en graaf net wat dieper. Samen met andere gepassioneerde jongeren word je op sleeptouw genomen en haal je alles uit je trip.

Uitgebreid
verbroederen

Reizen met andere jongeren, dat betekent ook banden smeden voor het leven. Nieuwe inzichten, waardevolle lessen en verbazingwekkende vriendschappen voor het leven. Tijdens deze avontuurlijke trips is er ruim de tijd om te verbroederen en connectie te leggen met andere gepassioneerde reizigers.

Avontuurlijke jongerenreizen in de Verenigde Staten

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.