India - Avonturen Rondreis

India
Avonturen Rondreis

vanaf 1133

Rondreis in internationale groep - 18 dagen

Dompel je onder in de rijke, bruisende en diverse cultuur van India!

Jouw India ontdekking gaat van het levendige New Delhi, waar je je onderdompelt in de kleuren en geuren van de oude stad, tot de hectische charme van Mumbai met zijn Gateway of India. In het magische Varanasi ervaar je de heilige Ganges. Je verkent de iconische Taj Mahal in Agra en duikt in de pracht van Jaipur met zijn roze gebouwen, kleurrijke bazaars en adembenemende uitzichten vanuit het Nahargarh Fort.

Je Reist naar de fotogenieke “blauwe” stad Jodhpur en daalt af aan een zipline. In het levendige Mumbai bezoek je ook Dharavi de vindingrijke en ambachtelijke sloppenwijk. Ontsnap ten slotte naar het legendarische Goa, waar uitgestrekte stranden en een relaxte vibe wachten. Deze trip zit boordevol avontuur en wees maar zeker dat je de gebaande paden een heel eind achter je laat.

Image_Intro_India_Dragon_Adventure.jpg

Highlights van deze rondreis

De overweldigende hoofdstad
New Delhi

Druk, overweldigend, maar ook ronduit praktisch. Leer een woordje Hindi en doe de oude stad, Connaught Place, de ambachtelijke markt en Sri Bangla Sahib Gurdwara aan. Een geweldige eerste indruk van een fascinerend land.

Het Bruisende Bollywood
metropool Mumbai

Waag je in de massa, bewonder de Gateway of India en dompel je onder in de drukte en kleurrijke mensenmassa.
Aan impulsen geen gebrek
n deze moderne stad met een rijke geschiedenis.

Paradijselijke ontspanning
op Goa

Langgerekte zandstranden, muziek, heerlijke plekjes om te eten en een ontspannen vibe:
Goa charmeert.
Bezoek tempels, ga kajakken en kom helemaal
tot rust op dit hemels stukje aarde.

Dag aan dag programma

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren reisexperten? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen. 

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.