Japan en Zuid-Korea - Verborgen Parels

Japan en Zuid-Korea
Verborgen Parels

vanaf 3930

Rondreis in internationale groep - 24 dagen

Japanse Sereniteit en Koreaanse Levendigheid: het beste van twee werelden!

Niet genoeg aan één land? Dan is deze rondreis er voor jou. Trek van Zuid-Korea naar Japan en pik de belangrijkste steden, plekjes en verborgen parels mee. Reken op rijke culturele ervaringen, bijzondere ontmoetingen en heel wat prachtige momenten. Tijdens deze rondreis ga je van de gebaande paden en ontdek je verborgen plekjes bij de vleet.

Seoul, Busan, Tokyo en Kyoto zijn maar enkele steden die je bezoekt, maar net zo goed trek je naar het strand, breng je een bezoekje aan de gedemilitariseerde zone in Zuid-Korea om enkele dagen later in Japan op Lake Ashi met zicht op Mount Fuji te dobberen. Verwacht je aan een pittige rondreis waarbij de highlights elkaar in sneltempo opvolgen en je heel wat fascinerende indrukken mee naar huis neemt.

View_Tokyo.jpg

Highlights van deze rondreis

Het sensationele Seoul

De hoofdstad van Zuid-Korea vormt het vertrekpunt. Zet al je zintuigen aan het werk, benader via de gedemilitariseerde zone Noord-Korea tot op luttele meters en pik bij Gyeongbokgung Palace het wisselen van de wacht mee.

Totally into Tokyo

Tokyo, dat is oud en nieuw, die perfect samen blenden. Geniet culinair, bezoek de vele tempels en kijk je ogen uit.
Aan indrukken geen gebrek.
Van vismarkt tot Geisha district, hier beleef je onvergetelijke dagen.

Cultuur opsnuiven in Kyoto

Een riviercruise, een tocht naar
Monkey Park en zelfs een wandeling
door een bamboewoud.
Het landelijke Kyoto vormt een verademing en een feest voor het oog. The Golden Pavillion heeft iets magisch!

Dag aan dag programma

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren reisexperten? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen. 

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.