Japan - Familie Avonturen

Japan
Familie Avonturen

vanaf 2754

Rondreis in internationale groep - 12 dagen

Japanse juweeltjes voor jong en oud!

Japan met de hele familie verkennen? Regelen we! 12 dagen ga je samen op pad in het land van de rijzende zon en krijg je een sublieme mix van natuur, cultuur en avontuur voorgeschoteld. Tokyo, Hakone, Kyoto, Hiroshima en Osaka staan stuk voor stuk op het programma en reken maar dat er heel wat bijzondere avonturen te beleven vallen voor jong en oud.

Een duik in de geschiedenis van Hiroshima, verbluffende uitzichten op Mount Fuji, sushi leren maken en een gesprekje met geisha’s: het zit allemaal in deze zinderende trip. Maak de familieband nog wat hechter, beleef samen een droomreis en laat Japan in je hart. Een onvergetelijke ervaring voor de hele familie, dat geven we je op een briefje.

D_8_10_Kyoto_Image_2_Geisha.jpg

Highlights van deze rondreis

Tokyo, bron van opwinding en energie

Deze metropool grijpt je bij je nekvel. Oud en nieuw smelten samen. Van culturele parels en eeuwenoude tempels switch je naar futuristische wijken en verbluffende landmarks. Hier zet je al je zintuigen op scherp.

Mount Fuji in al haar majestueuze pracht

Mount Fuji is niet minder dan een icoon en dat beleef je op de eerste rij vanuit het Fuji-Hakone-Izu National Park. Daal af naar Lake Ashi en geniet van de verbluffende setting vanuit één van de warmwaterbronnen.

Fushimi Inari Shrine, totally Instagramproof

Beelden die je moet nemen? Die van de Fushimi Inari Shrine. De rode poorten zijn al miljoenen keren gefotografeerd en wat ons betreft volkomen terecht. Strike a pose en geniet van deze wonderlijke setting.

Dag aan dag programma

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren reisexperten? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen. 

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.