Ontdek onze
vroegboek voordelen

Het leven is intenser als je reist

Wat is er leuker dan reizen met extra voordelen! Daarom is vroeg boeken een echte aanrader. Je bent niet alleen zeker van je eerste keuze, je geniet ook van vroegboek voordelen. Of het nu gaat om een volledig uitgewerkte reis op maat met korting, een upgrade op het vliegtuig aan gereduceerd tarief of een scherp geprijsde reis in groep, als je vroeg boekt beleef je meer voor minder!

Bij Connections hebben we een divers aanbod van “Book & Enjoy” deals met zeer aantrekkelijke voorwaarden voor je uitgezocht. Hou ons Book & Enjoy logo in de gaten, overal waar je dit aantreft zijn er voordelen te doen!

Steeds de scherpste vluchtprijzen

In januari lanceren heel wat van onze partners speciale tarieven voor vroege boekers. Je hoeft echter niet zelf je kostbare tijd te spenderen aan het uitzoeken van al deze promoties, wij brengen die voor jou samen op onze website en in onze reiswinkels.

Zo vind je op 1 plaats de scherpste tarieven van het moment, handig toch! Bovendien leggen we je haarfijn uit wat er inbegrepen is in deze tarieven, waar je op moet letten als je vergelijkt en hoe je nog meer kan besparen! Want als je bij je vlucht ook overnachtingen of een huurwagen boekt kunnen wij je vaak nog interessantere tarieven bieden. Book & Enjoy!

Extra voordelig à la carte

Welke bestemming jij ook voor ogen hebt, wij werken je reis uit op maat van jouw wensen. Op onze website en in onze brochures vind je heel wat zorgvuldig samengestelde reisprogramma’s naar alle uithoeken van de wereld.

Uiteraard kunnen deze reizen volledig aangepast worden volgens jouw voorkeuren. Een dag langer in dat natuurpark, extra excursies, een ander type huurwagen, een beter hotel ... tijdens de vroegboek periode kunnen onze Travel Designers je bovendien extra voordelige “Book & Enjoy” voorwaarden bieden zodat je nog meer intense ervaringen kan toevoegen aan jouw à la carte reis. Book & Enjoy!

Reizen in groep

Vind je het wel prettig om een rondreis te maken zonder zelf te moeten rijden of alles te moeten uitzoeken? Gezellig samen met andere reizigers genieten van de landschappen en de lokale keuken, nieuwe vrienden maken en ’s avonds aan tafel samen terug blikken op de avonturen van de voorbije dag?

Dan zijn onze reizen in groep echt iets voor jou! Speciaal voor deze “Book & Enjoy” campagne hebben wij een scala aan boeiende en scherp geprijsde reizen geselecteerd die jou een stukje van de wereld laten ontdekken in fijn gezelschap en onder begeleiding van een ervaren gids. Book & Enjoy!

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy