Fiat 500 Piemonte

Fiat 500 tour
Piemonte

vanaf 389

Intro_Fiat500.jpg

Savoir Vivre in het kwadraat

De elegantie spat van deze tweede grootste regio in Italië. Terwijl je geniet van een stevige Barolo of soepele Barbaresco verken je de streek rond Turijn.

Foodies komen ook hier ruimschoots aan hun trekken, probeer zeker de witte truffel eens. Begeef je van dorpje naar dorpje, schakel een versnelling lager en geniet. Een goed glas wijn heeft geen baat bij haast en die fantastische bezienswaardigheden zijn er morgen ook nog.

Kies je hotel

va. € 389

Agriturismo Mongaleto ***

Midden in het platteland geniet je van een verbluffend uitzicht. De kamers zijn ruim en stijlvol voorzien van 19de-eeuws meubilair. Dit familiale complex wordt goed gerund en beschikt over een klein café en een veranda met een geweldig panorama.

AgriturismoMongaletoOutside.jpg
VillaAmeliaRoom.jpg

va. € 589

Hotel Relais Villa D'Amelia ****

Deze volledig gerenoveerde boerderij is een waar pareltje. Het hotel beschikt over een wellnesscentrum en stijlvolle kamers. De kamers zijn voorzien van houten vloeren en gratis WiFi. Het restaurant beschikt over een Michelinster.

Inbegrepen

  • overnachting
  • FIAT 500
  • Gadgets
  • Praktisch
  • Verzekering

Suggesties dagritten Piemonte

Barolo Tour

Alba - Grinzane Cavour - Serralunga d'Alba -Monforte - Barolo - La Morra - Verduno
- Alba

Alta Langa Tour

Alba - Borgomale - Cortemilia - Bergolo - Cravanzana - Bossolasco - Serravalle Langhe
- Alba

Barbaresco Tour

Alba - Barbaresco - Neive - Mango - Trezzo Tinella - Treiso - Rocche dei 7 fratelli - San Rocco Seno d'Elvio - Alba

Robero Tour

Alba - Guarene - Castagnito - Castellinaldo - Monteu Roero - Baldissero d'Alba - Bra - Pollenzo - Cherasco - Alba

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren Travel Designers? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen.

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.