Vespa Tour Valpolicella

Vespa tour
Valpolicella

vanaf 359

Intro_Vespa.jpg

Cruisen door de Italiaanse wijngaarden

Foodies en wijnliefhebbers, deze roadtrip is perfect op jullie maat. Omgeven door de wijnranken, cruise je rond in dé wijnstreek van Italië, niet ver van het Gardameer.

Bezoek gereputeerde wijnkelders, laat de pasta smaken, doorkruis de dalen en kijk vooral heel veel rond. Terwijl de toeristen vaak niet verder komen dan zonnekloppen aan het meer zelf, geef jij nog een dot gas bij en trek je de streek door, van de ene ontdekking naar de andere.

Kies je hotel

va. €359

Ca dei maghi ***

In deze herberg logeer je met zicht op het Gardameer. De kamers zijn stuk voor stuk anders ingericht, wat uiterst charmant is. De romantische kamers en de binnenplaats waar het heerlijk ontbijten is, zullen ongetwijfeld je hart veroveren

CaDeiMaghiRoom.jpg
antico_garden.jpg

va. €409

Antico Casale Bergamini ***

Antico Casale Bergamini is een landhuis dat dateert uit het midden van de 17e eeuw en is gerestaureerd in de typische Valpolicella stijl. Hier wordt traditie gecombineerd met modern comfort om een ​​perfect ontspannende vakantie te garanderen in een landelijk toevluchtsoord als onderdeel van de Bergamini-wijngaard. De locatie in een klein dorp is ideaal voor liefhebbers van de rust en kalmte. Het is ook strategisch gelegen halverwege tussen de stad Verona en het Gardameer.

Inbegrepen

  • overnachting
  • Vespa
  • Gadgets
  • Praktisch
  • Verzekering

Suggesties dagritten Valpolicella

Valpolicella Tour

San Pietro in Cariano - Fumane - Breonio - Sant'Anna di Alfaedo - Grezzana - Torbe - Prun -
Marano di Valpolicella - San Pietro in Cariano

Sud Garda Tour

San Pietro in Cariano - Arcé - Palazzolo - Custoza - Valeggio sul Mincio - Monzambano - Peschiera del Garda - Colà - Palazzolo - Arcé - San Pietro in Cariano

Nord Garda Tour

San Pietro in Cariano - Sant'Ambrogio - Bardolino - Garda - Torri del Benaco - San Zeno di Montagna - Caprino Veronese - San Pietro in Cariano

Verona Tour

San Pietro in Cariano -
Negrar -
Montecchio -
Verona -
San Pietro in Cariano

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren Travel Designers? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen.

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.