Canadian Winter Magic

Canadian Winter Magic

vanaf 1999

Rondreis - 7 dagen

Zin in een winterse trip in alle comfort? Pourvoirie Lac-à-L’Eau-Claire rolt de rode loper voor je uit!

Tijdens je ‘Winter Break in Quebec’ geniet je hier zonder twijfel van de een goede combinatie natuur, relaxatie en winterse activiteiten in een charmant kader. Je bent omgeven door de natuur maar de bewoonde wereld ligt maar een boogscheut verwijderd.

Een rit op een sneeuwscooter in duo, genieten van een winterse wandeling op sneeuwschoenen, de ins & outs leren van een Trappeur, een sleehondenrit, ijsvissen, je kan je pakket zelf uittekenen!

Daarnaast heb je tijdens je verblijf zowieso naar hartenlust access tot het zwembad & de fitnessruimte en kan je naar wens extra activiteiten bijboeken zoals een SPA beleving, een massage sessie, met opblaasband het slide parcours verkennen of een extra rit op een sneeuwscooter. Schaats en langlaufen materiaal wordt verhuurd.

Je logeert in een van de stijlvolle & goed uitgeruste kamers van de Pavillions naast de Auberge en verblijft er op basis van vol pension.

Afspraak in een reiswinkel

Dag 1

Brussel - Montreal - St.-Alexis des Monts

Vertrek in de voormiddag vanop Brussels Airport op de rechtstreekse vlucht van Air Canada naar Montréal. Bij aankomst, voorzien rond het middaguur lokale tijd, word je verwelkomd door onze partner ter plaatse en vertrek je in kleine groep richting Pourvoirie Lac-à-L’Eau Claire.

Check-in wordt gevolgd door een welkomstdrink en diner.

Dag 2

St.-Alexis des Monts

Dag 3

St.-Alexis des Monts

Dag 4

St.-Alexis des Monts

Dag 5

St.-Alexis des Monts - Montreal

Dag 6

Montreal - Brussel

Dag 7

Aankomst Brussel

Jouw verblijf

Lac-à-L’Eau Claire

Lac-à-L’Eau Claire werd gebouwd met zicht op het meer en ligt op een rustig natuurdomein. Het centrale gebouw, L’Auberge, herbergt het restaurant, de bar, de ontmoetingsruimten en de receptie en is slechts een paar minuten verwijderd van de Paviljoenen.Je logeert in een van de stijlvolle & goed uitgeruste kamers van de Pavillions naast de Auberge en verblijft er op basis van vol pension.

Op het domein vind je allerhande faciliteiten die zorgen voor een ontspannende en deugddoende vakantie waaronder een fitnesszaal en een zwembad met een heuse SPA waar je eveneens terecht kan voor massages en andere schoonheidsbehandelingen. Het hotel biedt extra activiteiten aan zoals langlauf, schaatsen, glij parcours & allerhande excursies.

Wat is inbegrepen?

Praktische informatie

Prijzen

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren reisexperten? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen. 

Anderen bekeken ook

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy