Island Hopping Croatia

vanaf 1312

Island Hopping Croatia

Verken de Dalmatische kustlijn, de iconische steden en charmante vissersdorpjes, eilanden met prachtige baaien waar je een verfrissende duik neemt in het kristalheldere water en bewonder onderweg unieke sites die door UNESCO zijn uitgeroepen tot werelderfgoed.

Een 8 daagse cruise aan boord van een van onze jachten, met maximaal 19 kajuiten, is een unieke manier om de talrijke schatten van deze prachtige regio te ontdekken. Kies je cruiseschip en ga voor de noordelijke of de zuidelijke route vanuit Split. In de ochtend licht de boot het anker en vaar je naar de volgende etappe van jouw luxueuze reis. Geniet aan boord van de heerlijke lunch en maak bij de eerstvolgende stop in een prachtige baai een frisse duik in het water. Verken de eilanden Brac, Hvar, Korcula, het Mljet Nationaal Park, duik in het decor van Game of Thrones in Dubrovnik, kies een gezellig restaurant uit en proef de lokale specialiteiten. Go, cruise, explore!

Croatian Explorer | va. € 1312

Welkom aan boord! Ons 52 meterslange cruiseschip heeft 19 elegante kajuiten die maximaal 40 reizigers aan boord verwelkomen, plus 8 bemanningsleden. Aan boord kan je terecht in verschillende openbare ruimtes. Welkom aan boord! Ons 52 meterslange cruiseschip heeft 19 elegante kajuiten die maximaal 40 reizigers aan boord verwelkomen, plus 8 bemanningsleden. Aan boord kan je terecht in verschillende openbare ruimtes.

De laatste kajuiten voor deze zomer gaan de deur uit. Geniet nu van € 100 per persoon last minute korting op de afreis van 9 juli!

Croatian Explorer Premium | va. € 1516

Wil je even de drukte ontlopen, aanmeren aan gezellige haventjes, idyllische stadjes bezoeken en het anker uitgooien in een ongerepte baai om te duiken in het helderblauwe zeewater? Welkom aan boord dan! Ons 49 meterlang splinternieuw cruiseschip telt 18 luxueuze kajuiten. De ruime, lichte en royale inrichting typeren de kajuiten. Je voelt je als een koning(in) te rijk tijdens deze reis!

Vaar mee met de Croatian Explorer Premium, boordevol luxe en met heel wat extraatjes en pik € 100 per persoon korting mee voor de afreizen op 13 en 20 augustus.

Meer dan 100 reisexperten over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze reisexperten naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis. Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika ... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 reisexperten over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze bijna 30 reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze experten ontvangen je met open armen.

37 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy