La Bella Italia

vanaf € 314

Wie Italië zegt, denkt onmiddellijk aan de overheerlijke keuken, de mooie landschappen, pittoreske dorpjes, een goed glas Barolo en verbluffende steden.

Dat alles en nog veel meer kun jij met Connections gaan ontdekken en op een wel heel bijzondere manier. Wat is er meer Italiaans dan de iconische Vespa? De FIAT 500 misschien? Wel beide opties zijn mogelijk.

Wij selecteerden immers 7 verbluffende regio's, waar jij een epische roadtrip met één van beide kan afleggen. Met de wind door de haren en de zonnebril op de neus geniet jij van al het moois dat aan je voorbij trekt.

En wees gerust, je hebt meer dan tijd genoeg om van al dat moois en lekkers te genieten en te proeven. Je bent immers in Italië, waar dolce far niente tot een levenskunst is verheven!

Onze vespa tours

Onze Fiat 500 tours

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 0428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy