Fiat 500 tour
Toscanië

vanaf 573

Pracht, praal en onweerstaanbare charme

Dé stad in deze regio? Firenze natuurlijk. Maar er valt nog veel meer te ontdekken. De streek is vergeven van prachtige kerkjes, kastelen en monumenten en ook de Chianti wijn vloeit hier rijkelijk.

Ontdek Firenze, val voor de omliggende dorpjes en geef je over aan de relaxte sfeer. Je bent op vakantie en je Vespa brengt je overal naartoe!

Afspraak in een reiswinkel

Kies je hotel

va. €573

Hotel Certaldo ****

Het hotel is gevestigd in een middeleeuwse molen, beschikt over een immense tuin, een zwembad en een fitness. De kamers ademenen een middeleeuwse sfeer uit, met hedendaags comfort. Gratis WiFi is voorzien.

Inbegrepen

  • overnachting
  • Fiat 500
  • Gadgets
  • Praktisch
  • Verzekering

Suggesties dagritten Toscane

LEONARDO DA VINCI TOUR

San Casciano
› Chiesanuova
› Malmantile
› Artimino
› Carmignano
› Vinci
› Montelupo Fiorentino
› Montespertoli
› Poppiano
› San Casciano

CHIANTI TOUR

San Casciano
› Castellina in Chianti
› Radda
› Panzano
› Greve in Chianti
› Montefioralle
› Mercatale
› San Casciano

SAN GIMIGNANO TOUR

San Casciano
› Tavarnelle in Val di Pesa
› Vico d'Elsa
› Ulignano
› San Gimignano
› Certaldo
› Fiano
› San Pancrazio
› San Casciano

FIRENZE TOUR

San Casciano
› Sant'Andrea in Percussina
› Tavernuzze
› Pozzolatico
› Firenze
› Impruneta
› Calcinaia
› San Casciano

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren Travel Designers? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen.

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy