+32 (0)2 550 01 00

Voel je vrij als een vogel en reis in een hippe campervan door West-USA. Hij is gemakkelijk bestuurbaar, mag ook rijden waar grote campers dat niet mogen, en is comfortabel ingericht. Kortom, je combineert de voordelen van een kampeerwagen met de wendbaarheid van een auto. De ideale formule voor vrienden, jonge koppels of kleine gezinnen!

CAMPERVANS


Hitop

De Hitop model heeft 3 zitplaatsen gedurende de dag en een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed ‘s nachts (1 bed 168cm x 183 cm + 1 bed 138 cm x 195 cm max. 3 personen). Je hebt ook een koelkast, magnetron, gasfornuis, spoelbak en watertank. Er is ook een radio, USB-poorten en twee 120V-stekkers om uw verschillende elektrische apparaten op te laden. Met een binnenhoogte van 1m96 kunt u comfortabel in het voertuig staan.


Kuga

Het Kuga-model is het nieuwste in het assortiment en heeft naast een zonnepaneel dat de batterijen kan opladen, zelfs wanneer gestopt.

Campervans Autobarn USA

Prijzen
De prijzen voor de campervans zijn dynamisch en kunnen stijgen of dalen naargelang het seizoen, het aanbod en de pick-up of drop-off plaats.


Inbegrepen

  • Onbeperkt aantal kilometers
  • 24u wegbijstand
  • Extra chauffeur(s)


Minimumleeftijd, kredietkaart en rijbewijs
De minimumleeftijd van de bestuurder is 21 jaar (geen max. leeftijd). Een geldig nationaal rijbewijs is verplicht. Een internationaal rijbewijs is aanbevolen, samen met het nationaal rijbewijs. Elke persoon ouder dan 21 jaar mag rijden. Er is geen supplement voor een extra chauffeur maar die moet wel aangemeld zijn bij de pick-up van de campervan. De hoofdbestuurder moet verplicht over een kredietkaart beschikken.

Pick-up
Er zijn depots in Los Angeles, San Francisco en Las Vegas. De pick-up van je voertuig vindt plaats tussen 9u en 16u van maandag tot zaterdag.

Drop-off en reiniging van het voertuig
Van maandag tot zaterdag tussen 9u en 15u. In geval van meer dan 1 uur vertraging worden er $250 kosten aangerekend. Je voertuig moet proper zijn: gewassen, gestofzuigd en opgeruimd, tenzij je opteert voor een $100 cleaning fee ($200 of meer indien het voertuig buitensporig vuil teruggebracht wordt). In geval van vervroegde terugkeer is er geen terugbetaling. Roken aan boord van je voertuig is verboden.

Brandstof
Bij pick-up krijg je een volle brandstoftank. De laatste dag moet je je voertuig met volle tank teruggeven.

Optionele verzekeringen
CDW (Collision Damage Waiver): €9/dag
Verzekert de schade aan de campervan, inclusief 2 banden en 1 windscherm. Er wordt geen waarborg geblokkeerd bij pick up.

SLI (Supplemental Liability Insurance): € 13/dag
Uitbreiding burgerlijke aansprakelijkheid. De limieten van de wettelijk verplichte burgerlijke aansprakelijkheid worden opgetrokken naar $ 1 000 000.

PROTECTION PLUS: € 22/dag
Combinatie van CDW en SLI (aanbevolen)

Living Equipment (optioneel): $45 + tax
Kussens, lakens, slaapzakken, bad- en keukenhanddoeken, kook- en eetgerei, koffie, thee en suiker, schoonmaakmateriaal en stoelen.


Extra's ter plaatse te betalen
  • Gps $7/dag met een maximum van $140
  • Buitentafel $30/verhuring
  • Ventilator $25/verhuring
  • Verwarmer $25/verhuring
  • Propaangasfles vulling $35/verhuring
  • Zonnedouche $30/verhuring
  • Kinderstoel $45/verhuring (afhankelijk van de wetgeving per staat en de leeftijd van het kind)

Algemene condities
Alle vermelde prijzen zijn berekend met de staatstaksen van de stad Los Angeles (10%). Voor San Francisco bedraagt de staatstaks 9,75% en voor Las Vegas 8.375%. .


Waarom VOOR Connections kiezen?

Customer Service Center
+32 (0)2/550 01 00
contactcenter@connections.be
27 Travel Shops
27 travel shops in jouw buurt en te Brussels Airport
Mobile Travel Agents
Wij komen naar jou toe!