+32 (0)70 23 33 13

Voel je vrij als een vogel en reis in een hippe campervan door West-USA. Hij is gemakkelijk bestuurbaar, mag ook rijden waar grote campers dat niet mogen, en is comfortabel ingericht. Kortom, je combineert de voordelen van een kampeerwagen met de wendbaarheid van een auto. De ideale formule voor vrienden, jonge koppels of kleine gezinnen!

CAMPERVANS


Hitop


Kuga

Last minute deal
Rijd met een Kuga van Los Angeles naar Las Vegas. Lever je hem in voor 15/07/19 dan geniet je van 30% korting op de dagprijs! Boek tot en met 24/06/19

Connections exclusief
Huur een Kuga met pick up in Los Angeles, drop off naar keuze (Los Angeles, Las Vegas, San Francisco) en geniet van 10% korting op de dagprijs. Geldig voor reservaties tot en met 30/06/19 en reizen tot 30/10/19 met een minimumhuur van 10 dagen.

Campervans Autobarn USA

Prijzen
De prijzen voor de campervans zijn dynamisch en kunnen stijgen of dalen naargelang het seizoen, het aanbod en de pick-up of drop-off plaats.


Inbegrepen

  • Onbeperkt aantal kilometers
  • 24u wegbijstand
  • Extra chauffeur(s)


Minimumleeftijd, kredietkaart en rijbewijs
De minimumleeftijd van de bestuurder is 21 jaar (geen max. leeftijd). Een geldig nationaal rijbewijs is verplicht. Een internationaal rijbewijs is aanbevolen, samen met het nationaal rijbewijs. Elke persoon ouder dan 21 jaar mag rijden. Er is geen supplement voor een extra chauffeur maar die moet wel aangemeld zijn bij de pick-up van de campervan. De hoofdbestuurder moet verplicht over een kredietkaart beschikken.

Pick-up
Er zijn depots in Los Angeles, San Francisco en Las Vegas. De pick-up van je voertuig vindt plaats tussen 9u en 16u van maandag tot zaterdag.

Drop-off en reiniging van het voertuig
Van maandag tot zaterdag tussen 9u en 15u. In geval van meer dan 1 uur vertraging worden er $250 kosten aangerekend. Je voertuig moet proper zijn: gewassen, gestofzuigd en opgeruimd, tenzij je opteert voor een $100 cleaning fee ($200 of meer indien het voertuig buitensporig vuil teruggebracht wordt). In geval van vervroegde terugkeer is er geen terugbetaling. Roken aan boord van je voertuig is verboden.

Brandstof
Bij pick-up krijg je een volle brandstoftank. De laatste dag moet je je voertuig met volle tank teruggeven.

Optionele verzekeringen
CDW (Collision Damage Waiver): €9/dag
Verzekert de schade aan de campervan, inclusief 2 banden en 1 windscherm. Er wordt geen waarborg geblokkeerd bij pick up.

SLI (Supplemental Liability Insurance): € 13/dag
Uitbreiding burgerlijke aansprakelijkheid. De limieten van de wettelijk verplichte burgerlijke aansprakelijkheid worden opgetrokken naar $ 1 000 000.

PROTECTION PLUS: € 22/dag
Combinatie van CDW en SLI (aanbevolen)

Living Equipment (optioneel): $45 + tax
Kussens, lakens, slaapzakken, bad- en keukenhanddoeken, kook- en eetgerei, koffie, thee en suiker, schoonmaakmateriaal en stoelen.


Extra's ter plaatse te betalen
  • Gps $7/dag met een maximum van $140
  • Buitentafel $30/verhuring
  • Ventilator $25/verhuring
  • Verwarmer $25/verhuring
  • Propaangasfles vulling $35/verhuring
  • Zonnedouche $30/verhuring
  • Kinderstoel $45/verhuring (afhankelijk van de wetgeving per staat en de leeftijd van het kind)

Algemene condities
Alle vermelde prijzen zijn berekend met de staatstaksen van de stad Los Angeles (10%). Voor San Francisco bedraagt de staatstaks 9,75% en voor Las Vegas 8,15%. .


Waarom Connections kiezen?

Customer Service Center
+32 (0)70 23 33 13
contactcenter@connections.be
35 Travel Shops
35 shops dicht bij jou in de buurt
Mobile Travel Agents
Wij komen naar jou toe!