+32 (0)2 550 01 00

Reis Hippy trendy!

Elke campervan biedt overdag zitplaats voor 4 (of 5) personen en ’s nachts een bed voor 2 personen. Afhankelijk van het gekozen type kunnen 2 (of 3) extra personen slapen in een tent of een rooftop sleeper (beide optioneel). Dekbedden, kussens en bedlinnen zijn voorzien, evenals kook- en eetgerief (gaskookvuren, potten, pannen, borden, bestek, ...) , picknick stoelen, een electrische koeler, een watertank van 23 liter... Maak het onderweg gezellig met je eigen muziek: er is een cd-speler en input voor een iPod of MP3-speler.

Mavericks
Deze Ford E150 is perfect voor jonge families of vrienden. Er is een groot bed van 168 x 191 cm, met de mogelijkheid een rooftop sleeper van 130 x 210 cm toe te voegen. De bergruimte is met 510 liter zeer ruim. De vans hebben een gemiddelde leeftijd van 7 jaar, omgebouwd sinds 2011.

De Big Sur
Dit in 2018 gelanceerde model (een Ford T350) is de grootste in de Escape Campervan vloot, maar nog steeds klein genoeg om mobiel te blijven en makkelijk mee te kunnen rijden. Het bed is groter en er is meer opslagruimte. Ideaal voor gezinnen of vriendengroepen tot 5 personen of voor koppels die graag wat meer ruimte hebben.

Indie Camper
Of kort gezegd, een independent camper. Het is geen campervan, het is geen camper het is een model op zichzelf! Je geniet van alle vrijheid die je hebt met een campervan, maar bovenop de gekende faciliteiten heb je een toilet en douche aan boord. Slapen doe je boven de bestuurderscabine, en achterin heb je een klein keukentje (met extra microgolf) en tafel.

ESCAPE CAMPERVANSMaverick - max. 4 personen

Beschikbaar in alle locaties, uitgezonderd Vancouver

vanaf €369 per week
Indie Camper - max. 5 personen

Beschikbaar in Los Angeles & Vancouver

vanaf €549 per week
De Big Sur - max. 5 personen

Beschikbaar in Los Angeles & Vancouver

vanaf €419 per week
Contacteer onze Travel Shops of het Customer Service Center voor meer informatieAlgemene condities:
Bovenstaande huurprijzen zijn inclusief de verplichte prepartion fee (€206 per voertuig) en de lokale staatstaksen van Los Angeles (9,5%). Het volledige aanbod, prijzen en foto's zijn beschikbaar in je Travel Shop. Alle vermelde prijzen zijn berekend met de staatstaksen van de stad Los Angeles. (9,5%). Voor verhuring in de andere steden, gelieve de Travel Shops of het Customer Service Center te contacteren.
Korting gelding voor alle seizoenen op de huur (niet op de extra’s).

Waarom VOOR Connections kiezen?

27 Travel Shops
27 travel shops in jouw buurt en te Brussels Airport
Customer Service Center
+32 (0)2/550 01 00
contactcenter@connections.be
Mobile Travel Agents
Wij komen naar jou toe!