+32 (0)2 550 01 00

Voel je vrij als een vogel! Ga en sta waar je wil in je volledig uitgeruste motorhome. De ideale formule voor een reis met vrienden, voor jonge koppels of kleine families. Een geïmproviseerde picknick aan een verlaten meer of een bbq als dinner, vrijheid en ontspanning gegarandeerd!

MOTORHOMES TYPES


Model C Small


Model C Medium


Model C Large


Model: Van Conversion

Fraserway motorhomes

Minimumleeftijd, kredietkaart en rijbewijs
De minimumleeftijd van de bestuurder is 21 jaar (geen max.leeftijd). Een geldig nationaal rijbewijs is verplicht. Een internationaal rijbewijs is aanbevolen, samen met het nationaal rijbewijs.

Pick-up
De pick-up van je voertuig vindt plaats in een Fraserwaystation van maandag t.e.m. zaterdag van 9u tot 15u; op zondag tot 13u in een selectie van de stations. Een kredietkaart (Visa, MasterCard of American Express) is vereist voor de pick-up van het voertuig. Als je geen CDR verzekering contracteert, eigent Fraserway zich het recht toe om het totaalbedrag van de vrijstelling te blokkeren op je kaart.

Drop-off en reiniging van het voertuig*
Van maandag tot zaterdag (op zondag enkel in Vancouver), tussen 9u en 12u (klaar met de inspectie). Voor een late terugkeer is voorafgaandelijke toestemming van Fraserway vereist. In geval van vertraging, worden extra kosten aangerekend per uur. Je voertuig moet binnen proper zijn (keuken, badkamer en living). Indien je voertuig niet proper is, betaal je CAD40/u. Indien de tanks en het sanitair niet geledigd is, betaal je CAD 25. De buitenkant van je voertuig moet niet gereinigd zijn maar moet proper genoeg zijn om te kunnen vaststellen dat alles in orde is. In geval van vervroegde terugkeer, is er geen terugbetaling. Roken aan boord van je voertuig is verboden.

Fuel
Tijdens de pick-up, krijg je een volle brandstoftank. De laatste dag moet je je voertuig met volle tank teruggeven.

Inbegrepen verzekering
- De Premium verzekering is inbegrepen in de huurprijs. Deze omvat de CDW, een verzekering in geval van schade aan het voertuig bij ongeval en de TP verzekering voor diefstal.
- Bij een ongeval, wordy een waarborg van CAD 7500 gevraagd. De dekking voor burgerlijke aansprakelijkheid jegens derde partijen tot CAD 5 000 000 is eveneens in de verzekering inbegrepen

Optionele verzekering
CDR – COLLISION DEDUCTIBLE REDUCER
Voor een toeslag van va € 18/dag met een max. van € 545 per verhuring, geniet je de volgende voordelen :
- Coverage CDR vermindert de aansprakelijkheid van de huurder van CAD 7500 tot CAD 750 per schade.
- CDR coverage voorziet in de vervanging van het voertuig in geval van schade wanneer de camper niet meer kan rijden, ook indien de chauffeur verantwoordelijk is. De vervanging is voorzien in een Fraserway station, binnen de 24u nadat Fraserway geïnformeerd werd.

Optionele verzekering
CDR PLUS – COLLISION DEDUCTIBLE REDUCER PLUS
Voor een toeslag va € 9/dag , kan je een CDR-Plus verzekering contracteren die de waarborg reduceert van CAD 750 tot 0. Deze optie is enkel mogelijk in combinatie met een CDR verzekering.


Voordeel packages:

All inclusive package | va €36 / nacht
Kits, Prep Fee et CDR inclusief

Full-Inclusive Package | va €94/ nacht
Combineert de All-Inclusive Package met het onbeperkt aantal kilometers. Min. 14 dagen verhuring. De prijzen zijn berekend met de federale taksen van de provincie Alberta (5%). Voor de verhuring in de andere provincies, vraag de prijs in je travel shop.


Kit preparation fee (verplicht) :
- Propaan
- Water & waterslang
- Chemisch sanitair
- Rollen toiletpapier
- Rubberen handschoen
- Transfers


Convenience Kit (optioneel)
Kussens, lakens, handdoeken, keukengerei, vouwstoelen, handleiding, overzichtslijst campings en wegenkaart. De convenience kit is gratis voor kinderen jonger dan 12 jaar indien alle volwassenen de kit gereserveerd hebben. De volledige lijst is beschikbaar in je travel shop.
Voordeel: wanneer je het all-inclusive of full-inclusive package reserveert, zijn deze kits inbegrepen.

Waarom VOOR Connections kiezen?

Customer Service Center
+32 (0)2/550 01 00
contactcenter@connections.be
27 Travel Shops
27 travel shops in jouw buurt en te Brussels Airport
Mobile Travel Agents
Wij komen naar jou toe!