+32 (0)70 23 33 13

Ervaar een ongekende vrijheid

Weinig dat meer tot de verbeelding spreekt dan een roadtrip met de camper door Canada. Op je eigen tempo maal je kilometers, geniet je van geweldige vergezichten en proef je van het echte Canada. Heel het land leent zich dan ook perfect voor deze fijne manier van reizen. Legendarische snelwegen, ingedommelde stadjes en bruisende metropolen liggen op je te wachten. Maar net zo goed parkeer je je camper aan de kant en duik je de Rocky Mountains in voor een epische foto, al valt een rafting trip of berensafari ook niet te versmaden.

Wil je de vrijheid ervaren om je eigen weg te banen, je slaapplaats op luttele meters achter de drivers seat hebben en genieten van een roadtrip waar je als koppel of het hele gezin van zal smullen, dan is dit jouw manier van reizen. Neem je gids met campsites erbij, stippel je route uit en ga de baan op. Canada laat zich met plezier ontdekken. Voel je vrij als een vogel! Ga en sta waar je wil in je volledig uitgeruste motorhome. Een geïmproviseerde picknick aan een verlaten meer of een bbq als dinner, vrijheid en ontspanning gegarandeerd!

MOTORHOMES TYPESC small

va €485 per weekC large

vanaf €479 per weekA-luxury

va €699 per weekContacteer onze Travel Shops of het Customer Service Center voor meer informatieAlgemene condities:
Bovenstaande huurprijzen zijn inclusief de verplichte prepartion fee (€82 per voertuig) en de lokale staatstaksen van Vancouver (12%). Het volledige aanbod, prijzen en foto's zijn beschikbaar in je Travel Shop. Alle vermelde prijzen zijn berekend met de lokale staatstaksen van Vancouver (12%). Voor verhuring in de andere steden, gelieve de Travel Shops of het Customer Service Center te contacteren.
Korting gelding voor pick-up tussen 23/09 – 30/11 op de huur (niet op de extra’s).

Waarom Connections kiezen?

32 travel shops
32 shops dicht bij jou in de buurt
Customer Service Center
+32 (0)70 23 33 13
contactcenter@connections.be
Mobile Travel Agents
Wij komen naar jou toe!