+32 (0)70 23 33 13

Ervaar een ongekende vrijheid

Weinig dat meer tot de verbeelding spreekt dan een roadtrip met de camper door de Verenigde Staten. Op je eigen tempo maal je kilometers, geniet je van geweldige vergezichten en proef je van de echte ‘American way of life’. De Verenigde Staten lenen zijn zich dan ook perfect voor deze fijne manier van reizen. Legendarische snelwegen, ingedommelde stadjes en bruisende metropolen liggen op je te wachten. Maar net zo goed parkeer je je camper aan de kant en duik je de Grand Canyon in voor een epische foto, al valt languit luieren met zicht op de stranden van Malibu ook niet te versmaden.

Wil je de vrijheid ervaren om je eigen weg te banen, je slaapplaats op luttele meters achter de drivers seat hebben en genieten van een roadtrip waar je als koppel of het hele gezin van zal smullen, dan is dit jouw manier van reizen. Neem je gids met campsites erbij, stippel je route uit en ga de baan op. De Verenigde Staten laten zich met plezier ontdekken. Voel je vrij als een vogel! Ga en sta waar je wil in je volledig uitgeruste motorhome. Een geïmproviseerde picknick aan een verlaten meer of een bbq als dinner, vrijheid en ontspanning gegarandeerd!

EL MONTE CAMPERSC22 - max. 3 personen

vanaf €519 per weekC28 - max. 4 personen

vanaf €559 per weekFS31 - max. 4 personen

vanaf €969 per weekContacteer onze Travel Shops of het Customer Service Center voor meer informatieAlgemene condities:
Bovenstaande huurprijzen zijn inclusief de verplichte prepartion fee (€206 per voertuig) en de lokale staatstaksen van Los Angeles (9,5%). Het volledige aanbod, prijzen en foto's zijn beschikbaar in je Travel Shop. Alle vermelde prijzen zijn berekend met de staatstaksen van de stad Los Angeles. (9,5%). Voor verhuring in de andere steden, gelieve de Travel Shops of het Customer Service Center te contacteren.
Korting gelding voor pick-up tussen 01/11 – 30/11 op de huur (niet op de extra’s).

Waarom Connections kiezen?

32 travel shops
32 shops dicht bij jou in de buurt
Customer Service Center
+32 (0)70 23 33 13
contactcenter@connections.be
Mobile Travel Agents
Wij komen naar jou toe!