+32 (0)2 550 01 00
TREK EUROPA IN MET EEN GEWELDIGE CAMPERVAN

Kruip je achter het stuur van onze eigen Connections ‘Companion’ campervan of ben je meer te vinden voor een nieuwe en legendarische VW California? Wat je ook kiest, jij trekt Europa in en beleeft een onvergetelijke tijd. Smeed reisplannen, stippel de route uit en trek op pad. Genieten van de Spaanse kust, de bergen van Oostenrijk in of misschien wel genieten van een zeebries in Zuid-Frankrijk? Jouw verbeelding is de enige belemmering. Onze campervans zijn van alle gemakken voorzien en staan garant voor een veilige en comfortabele rit. Waar je ook naartoe trekt …

250 inbegrepen km’s, een stevige verzekering en 24/7 assistance. Nee, jij hoeft je helemaal over niets zorgen te maken. Trek er in alle veiligheid op uit met je campervan en geniet van de herwonnen vrijheid. Je hebt het verdiend en voor minder doen we het niet!

Onze campers
Maak je keuze tussen de Campanion en de Volkswagen California

De Campanion

Met de Campanion van Connections rijd jij de vrijheid tegemoet. Achter het stuur van deze nieuw en compleet uitgeruste campervan ontbreekt het je helemaal aan niets. Ongeacht het gezelschap, in de Campanion verblijf je in alle comfort en je verkent er een aardig stukje van Europa mee. We hebben werkelijk aan alles gedacht, het enige wat jij moet doen is de bestemming kiezen, reisplannen smeden en genieten. Met de 250 inbegrepen km’s per dag, omnium verzekering en assistance hoef je je helemaal geen zorgen te maken. Deze campervan vakantie wordt top!

› lees meer

VW California

De VW California? Niet minder dan een icoon. Achter het stuur van dit pareltje van een campervan trek jij Europa in en verken je het continent tot in de verste uithoeken. De zeebries vangen in Portugal of de wouden van Noorwegen in? Alles kan, we laten het aan jouw verbeelding en stuurkunsten over. Wij zorgen alvast voor een gloednieuwe en compleet uitgeruste VW California, 250 km inbegrepen km’s per dag en alle uitrusting die je nodig hebt om er een geweldige vakantie van te maken. Aan jou om er een legendarische trip van te maken.

› lees meer

Waarom VOOR Connections kiezen?

27 Travel Shops
27 travel shops in jouw buurt en te Brussels Airport
Customer Service Center
+32 (0)2/550 01 00
contactcenter@connections.be
Mobile Travel Agents
Wij komen naar jou toe!