+32 (0)70 23 33 13

Ervaar een ongekende vrijheid

Weinig dat meer tot de verbeelding spreekt dan een roadtrip met de campervan door de Verenigde Staten. Op je eigen tempo maal je kilometers, geniet je van geweldige vergezichten en proef je van de echte ‘American way of life’. De Verenigde Staten lenen zijn zich dan ook perfect voor deze fijne manier van reizen. Legendarische snelwegen, ingedommelde stadjes en bruisende metropolen liggen op je te wachten. Maar net zo goed parkeer je je campervan aan de kant en duik je de Grand Canyon in voor een epische foto, al valt languit luieren met zicht op de stranden van Malibu ook niet te versmaden.

Wil je de vrijheid ervaren om je eigen weg te banen, je slaapplaats op luttele meters achter de drivers seat hebben en genieten van een roadtrip waar je als koppel of het hele gezin van zal smullen, dan is dit jouw manier van reizen.

Bij Connections beschikken we over een heel stel leuke en unieke handgeschilderde campervans. Met de wendbaarheid van een auto dender je over de wegen en schrijf je een bijzonder verhaal. Onze campervans zijn van alle gemakken voorzien.

Neem je gids met campsites erbij, stippel je route uit en ga de baan op. De Verenigde Staten laten zich met plezier ontdekken.

MOTORHOMES TYPESC22 - max. 3 personen

vanaf €559 per weekC28 - max. 4 personen

vanaf €699 per weekFS31 - max. 4 personen

vanaf €1099 per weekContacteer onze Travel Shops of het Customer Service Center voor meer informatieAlgemene condities:
Bovenstaande huurprijzen zijn inclusief de verplichte prepartion fee (€206 per voertuig) en de lokale staatstaksen van Los Angeles (9,5%). Het volledige aanbod, prijzen en foto's zijn beschikbaar in je Travel Shop. Alle vermelde prijzen zijn berekend met de staatstaksen van de stad Los Angeles. (9,5%). Voor verhuring in de andere steden, gelieve de Travel Shops of het Customer Service Center te contacteren.

Waarom Connections kiezen?

32 travel shops
32 shops dicht bij jou in de buurt
Customer Service Center
+32 (0)70 23 33 13
contactcenter@connections.be
Mobile Travel Agents
Wij komen naar jou toe!