Camper(van)s

Onze Camper(van)s staan garant voor een onvergetelijk avontuur. Onze voertuigen bieden jou niet alleen de zekerheid van een reis boordevol emoties, je hebt ook de vrijheid om je reisroute te plannen volgens je eigen wensen. Je kunt zelfs midden in de natuur of in nationale parken verblijven als je daar zin in hebt!

Voor maximaal 3 personen

Maverick

Hit the road achter het stuur van de unieke Ford E150. Elk voertuig werd met de hand door een kunstenaar beschilderd. Dit is de perfecte manier om een unieke reis te beleven. Reis met z’n tweetjes zonder al te veel in te boeten op je comfort dankzij de inbegrepen uitrusting.

Mesa

Als het iets meer mag zijn, kan je kiezen voor de De Big Sur, het iets luxueuzere broertje van de Maverick. Hij heeft eveneens een unieke uitstraling, maar qua inrichting geniet de Big Sur van een vernieuwd design, met als bijkomend voordeel een mooie portie extra opbergruimte. Travel in style.

Kuga

Elk detail van deze camper is ontworpen om de beschikbare ruimte in het voertuig te maximaliseren. De Kuga heeft een ergonomisch en comfortabel interieur, met een volledig nieuw ontworpen keuken en bedindeling. Zonnepanelen voorzien de verlichting en de koelkast van stroom en er zijn USB-aansluitingen om je elektronica op te laden. Dit model is alleen beschikbaar in de VS.

Standard Compact

Hit the road achter het stuur van de unieke Ford E150. Elk voertuig werd met de hand door een kunstenaar beschilderd. Dit is de perfecte manier om een unieke reis te beleven. Reis met z’n tweetjes zonder al te veel in te boeten op je comfort dankzij de inbegrepen uitrusting.

Voor maximaal 4 personen

Standard Compact Plus

De nieuwste telg in ons standaard aanbod. Het moderne concept van de inrichting kan je hiermee zonder probleem met twee koppels of een klein gezin op stap. De keuken en de badkamer bevinden zich in het midden van het voertuig, zodat er meer ruimte overblijft voor de eetplaats en de slaapkamer. Je hebt ook meer opslagruimte.

Comfort C-Small

Een echt hotel op wielen, zo kun je onze C-small omschrijven. Dit model heeft drie slaapgedeeltes en kan vier personen comfortabel laten slapen. De luxere afwerking gaat gepaard met details die het verschil maken tijdens je road trip. Een TV bijvoorbeeld, maar ook een groot zonnescherm om je te beschermen tegen de zon in kampeerstand.

Voor maximaal 5 personen

Standard

Alles wat je van een traditionele camper mag verwachten vind je terug in deze voertuigen uit ons standaardassortiment. De motorhomes in de Verenigde Staten, beschikken zelfs over een stroomgenerator. Dit budgetvriendelijk model is een favoriet van talrijke gezinnen.

Comfort C-Large

Meer ruimte is het de voornaamste troef van dit voertuig, dat comfortabel plaats biedt aan 5 personen. Met zijn 4 volwaardige slaapplaatsen is dit de beste keuze voor een gezin of een groep vrienden. Bovendien is er meer opslagruimte beschikbaar. Geen wonder dat de C-Large een van onze bestsellers is.

Voor maximaal 7 personen

Standard Large

De Standard large camper is een ruime en comfortabele camper, geschikt voor maximaal 7 personen. Met een goed uitgeruste keuken, een complete badkamer en voldoende ruimte om te eten en te slapen, biedt deze camper alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke reis.

Comfort C-Family

Ben je op zoek naar ruimte én luxe dan moet je hier zijn. Wat dit 9,1 tot 9,7 meter lange voertuig van alle ander onderscheidt is dat je binnenruimte kunt vergroten dankzij de schuifwand. Dat levert extra vierkante meters op en in een camper telt elke cm²!

Reserveer nu je Camper(van) en geniet van kortingen tot 15%

Standard Compact, Standard Comfort Plus, Standard en Standard Large

Langetermijnkortingen
Boek 35 dagen of meer en krijg 15% korting
Boek 31 dagen of meer en krijg 10% korting
Boek 21 dagen of meer en krijg 5% korting

Vroegboekkortingen
Reizen tussen 01/04/2024 en 31/03/2025:
5% korting wanneer je boekt voor 31/03/2024

Reizen tussen 01/04/2024 en 31/10/2024:
5% korting wanneer je boekt tussen 01/02/2024 en 31/03/2024

Reizen tussen 01/11/2024 en 31/03/2025:
15% korting wanneer je boekt voor 31/07/2024
10% korting wanneer je boekt tussen 1/08/2024 en 31/08/2024
5% korting wanneer je boekt tussen 1/09/2024 en 30/09/2024

Comfort C-Small, C-Large
en C-Family

Langetermijnkortingen
Boek 40 dagen of meer en krijg 10% korting
Boek 21 dagen of meer en krijg 5% korting

Vroegboekkortingen
Reizen tussen 01/04/2024 en 31/03/2024:
5% korting op huurdagen wanneer je boekt voor 31/03/2024

Reizen tussen 01/04/2024 en 31/10/2024:
5% korting wanneer je boekt tussen 01/02/2024 en 31/03/2024

Reizen tussen 01/11/2024 en 31/03/2025:
15% korting wanneer je boekt voor 31/07/2024
10% korting wanneer je boekt tussen 1/08/2024 en 31/08/2024
5% korting wanneer je boekt tussen 1/09/2024 en 30/09/2024

*Langetermijn- en vroegboekkortingen zijn cumuleerbaar. Zo kan je van een korting tot 25% genieten! De kortingen zijn enkel geldig op de dagprijzen van de camper en niet op de mijlenpakketten, uitrusting of andere extra's.

Contacteer onze Travel Designers voor een gedetaileerde prijsofferte.

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren Travel Designers? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen.

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.